Hrvatska, Vodice - Dvije samostojeće kuće, prvi red do mora, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2021/155, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:1.250.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Vodice
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 335
Zemljište: 1450
Broj soba: 8
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 5
Udaljenost od mora: 10 m

 

Dvije samostojeće kuće u prvom redu do mora i plaže, smještene u najljepšem dijelu Vodica. Smještene na zemljištu od 1450 m2, s ukupnom kvadraturom od 360 m2, sa panoramskim pogledom na more i otoke. Kuće su uređene i opremljene, a iznajmljuju se tokom turističke sezone. Kultivirana okućnica obogaćena mediteranskim biljem nalazi se ispred i iza kuće.

Manja kuća se proteže na dvije etaže, a sastoji se od dva identična dvosobna apartmana. Svaki apartman posjeduje hodnik, kupaonicu, kuhinju s dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe s izlazom na terasu s pogledom na more.

Veća kuća se također proteže na dvije etaže povezane vanjskim stepeništem, a sastoji se od tri stambene jedinice. U prizemlju je veliki stan od 100 m2 koji se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonicom i terase s pogledom na more. Na prvom katu se nalaze dva manja apartmana s balkonima.

Ispred nekretnine je uređen dio za parkiranje minimalno 5 automobila.

Opis lokacije
Vodice (pronounced [ʋɔ̌ditsɛ]) is a town in the Šibenik-Knin County, Croatia. It borders the Adriatic Sea and has a population of 8,875 (2011 census).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.