Hrvatska, Zadar - Aparthotel s pogledom na more, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 512/2016, Hotel Prodaja

Prodajna cijena:3.000.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Zadar
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Ekskluzivna prodaja
  • Najbolja ponuda
Opis:

Stambeni prostor: 1529
Broj soba: 31
Broj katova: 3
Udaljenost od mora: 20 m

 

Aparthotel sa 31 jedinice nalazi se samo 20 metara od mora, s prekrasnim pogledom na more iz većine soba. Nalazi se u mirnom i lijepom malom ribarsko-turističkom mjestu s prekrasnim dvorcem na vrhu brežuljka. Područje ima mediteransku klimu, što znači da se odlikuje toplim i dugim ljetima i blagim zimama.

Dakle, aparthotel predstavlja idealnu priliku za sve vrste turizma, od obiteljiskog i romantičnog odmora kao i za team building.

S ništa između aparthotela i jugoistočnoj Europi, pogled je prilično zapanjujuća tijekom dana, no, budući da je Aparthotel je okrenut istok i sjever, pruža vam s prekrasnim zalascima sunca.

19 od 31 sobe imaju direktan pogled na more. Tijekom zimskih mjeseci, osim pogleda na more, aparthotel pruža pogled na okolne planine koje se vrlo često pokrivene snijegom. Pogled, uz atmosferu na terasi restorana, stvara lijep i jedinstven osjećaj povezanosti s prirodom i uživanje u luksuzu 21. stoljeća.

Opis soba koje su orijentirane prema moru: - 9 soba, pogled na more, 23 m2 - 6 soba, pogled na more, 30 - 35 m2 - 3 sobe, pogled na more, 50 m2 - 1 soba, pogled na more

S druge strane aparthotela nalaze se preostalih 12 soba: - 8 soba, stražnja strana, 30 - 35 m2 - 2 sobe, stražnja strana, 45 m2 - 2 sobe, stražnja strana, 15 - 20 m2 (za vodiče, a ne osobe)

Aparthotel također se sastoji od: - Konferencijska sala 60-70 m2 - Spa 60 m2 (nekad 2 sobe) - Restoran 80 m2 - Kuhinja 10-12 m2 - Podrum / skladišni prostor Tu je i parking za 36 automobila, u vlasništvu aparthotela.

Mala zgrada 30 metara sjeverno od hotela ("Sport u kući"), pripada općini grada. Lokalni sportski klub je dobio ekskluzivno pravo upravljati i koristiti ga, dakle, aparthotel ga iznajmljuje za ~ 150 EUR / mjesečno (mora se dodati PDV).

Obala je javna. Aparthotelu je dopušteno iznijeti ležaljke i namještaj sve dok obala ostaje dostupana za sve koji bi željeli uživati u njoj.

Zemljopisni položaj aparthotel je jako dobar, jer se nalazi samo 5 minuta od autoceste Zagreb - Split što ga činilako dostupnim. Brojne top turističke destinacije nalaze se u blizini kao što su Nacionalni park "Paklenica" (30 minuta), Nacionalni park "Plitvička jezera" (01:30 h), Nacionalni park "Krka" (45 min), a Nacionalni park "Kornati", kao i grad Zadar te zračne luke Zadar (30 min), Šibenik (1h), Trogir i Split (1:30 h) te sam grad Split (01:40 h).

Opis lokacije
Zadar
Zadar (Croatian pronunciation: [zâdar]; see other names) is the 5th largest city in Croatia situated on the Adriatic Sea. Zadar is a historical centre of Dalmatia as well as the seat of the Roman Catholic Archdiocese of Zadar. Zadar is a city with rich history dating from prehistoric times to present days.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.