Kroatia, Dubrovnik - Romslig eiendom med nybygd villa, til salgs
Dalmatiske kysten

Ref. : 2016/328, Hus / Villa Salg

Salgspris:550.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Dubrovnik
Fordeler:
  • Nybygg
Beskrivelse:

Boareal: 170
Land plass: 10000
Antall rom: 4
Antall etasjer: 1
Antall baderom: 2
Avstand fra havet: 600 m

 

Til salgs er en romslig eiendom som ligger i nærheten av Dubrovnik, på øya i Elafit-skjærgården. Eiendommen består av en nybygd villa på 170 m2 med en fin rektangulær tomt på 4000 m2 med steinhekker, to steinruiner for gjenoppbygging, bruttoflate på 108 m2 og 188 m2 og 6000 m2 olivenlund ligger i nærheten av huset og tomten.

Den nybygde villaen er fordelt over 170 m2, to etasjer - første etasje og første etasje, og består av fire soverom, stue med kjøkken, bad og ekstra toalett, bod og overbygd terrasse. Huset er fullt utstyrt og dekorert med teak-laget møbler, dekket med håndskåret stein. Foran eiendommen er det plass til bassengkonstruksjon. Eiendommen har en forbindelse til strøm og vann og en riktig septiktank.

Siden eiendommen ligger i en vakker beliggenhet, omgitt av grønt, representerer tilbudet en meget høy kvalitet ferie eiendom med stort potensial for videreutvikling. Villaen er godt forbundet med hele øya på grunn av nærområdet til hovedveien, slik at alle fasilitetene øya tilbyr kan nås i et par minutter med bil, samt ferge til Dubrovnik. Ideell eiendom for kunder som ønsker å nyte total fred.

Beliggenhet beskrivelse
Dubrovnik ([dǔbroːʋniːk] ( listen);[2] Italian: Ragusa) is a Croatian city on the Adriatic Sea, in the region of Dalmatia. It is one of the most prominent tourist destinations in the Mediterranean Sea, a seaport and the center of Dubrovnik-Neretva County. Its total population is 42,615 (census 2011).[1] In 1979, the city of Dubrovnik joined the UNESCO list of World Heritage Sites.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.Liknende eiendommer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.