Kroatia, Hvar - Attraktiv villa i første rad til sjøen, til salgs
Dalmatian øyer

Ref. : 2016/293, Hus / Villa Salg

Salgspris:1.360.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Hvar
Fordeler:
  • Første rad til sjøen
  • Havutsikt
  • Parkering
  • Gammelt steinhus
  • Eksklusivt salg
  • Beste tilbudet
Beskrivelse:

Boareal: 200
Land plass: 620
Antall rom: 6
Antall baderom: 4
Avstand fra havet: 10 m

 

Attraktiv villa i første rad til sjøen, som ligger i en unik posisjon i byen Hvar. Villaen er spredt over 200 m2, med en tomt på 620 m2. Designet i 1938 av den anerkjente arkitekten Albinia, har den blitt produsert på en veldig god måte og har vært i upåklagelig tilstand til dags dato.

Inne i villaen er det 120 m2 boareal fordelt på to deler. I den første er det et kjøkken, bad og et rom med to senger, og i de to andre soverommene, bad og stue med spisestue. Fra stuen er det inngang til den vakre terrassen med utsikt over havet og øygruppen Pakleni-øyene. Fra terrassen fører trappen til en romslig dyrket hage med middelhavs urter og oliventrær. Den andre inngangen til hagen er på baksiden.

Bortsett fra nevnt, har villaen også en ekstra studioleilighet med bad, et område på 12 m2 med en terrasse på 8, og en sommer kjøkkenplass som for tiden ikke er dekorert.

Villaen har en gyldig byggetillatelse for å heve et ekstra gulvareal på 110 m2. Nåværende eiere har også bygget en ekstra 60 m2 bygning som ligger bak villaen, med to soverom, en romslig stue, kjøkken, bad og en terrasse med havutsikt. På taket av bygningen er en romslig parkeringsplass for flere kjøretøyer som er helt lukket.

Eiendommen ligger ca 10 minutters gange fra sentrum, noe som gir en viss personvern. Det er ingen lignende egenskaper i dette området, så en fremtidig kjøper vil ikke være likegyldig for alle fordelene med dette tilbudet.

Beliggenhet beskrivelse
Hvar
Hvar (pronounced [xv̞âːr]; local Chakavian dialect: Hvor or For, Greek: Pharos, Φάρος, Latin: Pharia, Italian: Lesina) is a Croatian island in the Adriatic Sea, located off the Dalmatian coast, lying between the islands of Brač, Vis and Korcula. Approximately 68 km (42.25 mi) long,[1] with a high east-west ridge of Mesozoic limestone and dolomite, the island of Hvar is unusual in the area for having a large fertile coastal plain, and fresh water springs.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.