Kroatia, Hvar - Attraktiv villa i første rad til sjøen, til salgs
Dalmatian øyer

Ref. : 2016/293, Hus / Villa Solgt

Salgspris:1.300.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Hvar
SOLGT!
Fordeler:
  • Første rad til sjøen
  • Havutsikt
  • Parkering
  • Gammelt steinhus
Beskrivelse:

Boareal: 200
Land plass: 620
Antall rom: 6
Antall baderom: 4
Avstand fra havet: 10 m

 

Attraktiv villa i første rad til sjøen, som ligger i en unik posisjon i byen Hvar. Villaen er spredt over 200 m2, med en tomt på 620 m2. Designet i 1938 av den anerkjente arkitekten Albinia, har den blitt produsert på en veldig god måte og har vært i upåklagelig tilstand til dags dato.

Inne i villaen er det 120 m2 boareal fordelt på to deler. I den første er det et kjøkken, bad og et rom med to senger, og i de to andre soverommene, bad og stue med spisestue. Fra stuen er det inngang til den vakre terrassen med utsikt over havet og øygruppen Pakleni-øyene. Fra terrassen fører trappen til en romslig dyrket hage med middelhavs urter og oliventrær. Den andre inngangen til hagen er på baksiden.

Bortsett fra nevnt, har villaen også en ekstra studioleilighet med bad, et område på 12 m2 med en terrasse på 8, og en sommer kjøkkenplass som for tiden ikke er dekorert.

Villaen har en gyldig byggetillatelse for å heve et ekstra gulvareal på 110 m2. Nåværende eiere har også bygget en ekstra 60 m2 bygning som ligger bak villaen, med to soverom, en romslig stue, kjøkken, bad og en terrasse med havutsikt. På taket av bygningen er en romslig parkeringsplass for flere kjøretøyer som er helt lukket.

Eiendommen ligger ca 10 minutters gange fra sentrum, noe som gir en viss personvern. Det er ingen lignende egenskaper i dette området, så en fremtidig kjøper vil ikke være likegyldig for alle fordelene med dette tilbudet.

Beliggenhet beskrivelse
Hvar
Hvar (pronounced [xv̞âːr]; local Chakavian dialect: Hvor or For, Greek: Pharos, Φάρος, Latin: Pharia, Italian: Lesina) is a Croatian island in the Adriatic Sea, located off the Dalmatian coast, lying between the islands of Brač, Vis and Korcula. Approximately 68 km (42.25 mi) long,[1] with a high east-west ridge of Mesozoic limestone and dolomite, the island of Hvar is unusual in the area for having a large fertile coastal plain, and fresh water springs.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.Liknende eiendommer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.