Kroatia, Hvar - Vakker stein villa med svømmebasseng, til salgs
Dalmatian øyer

Ref. : 2016/281, Hus / Villa Solgt

Salgspris:750.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Hvar
SOLGT!
Fordeler:
  • Havutsikt
  • Svømmebasseng
  • Garasje
  • Parkering
  • Gammelt steinhus
Beskrivelse:

Boareal: 200
Land plass: 450
Antall rom: 4
Antall baderom: 3
Avstand fra havet: 20 m

 

Vakker steinvilla, fullt innredet og moderne innredet, ligger i en rolig beliggenhet, på nordsiden av øya Hvar. Villaen er spredt over to etasjer med kjeller, totalt boareal på 200 m2.

I første etasje er det tre soverom, to bad, romslig kjøkken og stue. I første etasje er det hovedsoverom med bad, garderobe og egen terrasse. Vakker terrasse ligger på taket, med peis og havutsikt. Interiøret i eiendommen er forbundet med den interessante eiketrappen.

Foran huset er det en vakker terrasse med svømmebasseng og peis, og et spisestue som er skjermet fra solen, plassert bak huset. Det er et nytt tak på huset, og nye dører, vinduer og installasjoner. Det er også et solsystem for varmt vann, to interne peiser, en utepeis på terrassen og en i gården.

Selv om i andre rad, er huset bare 20 meter fra sjøen. Villaen er omgitt av grøntområder, og den kultiverte hagen er beriket med palmer og sypresser. Parkering og garasje er gitt foran huset.

På grunn av plasseringen og nivået på utstyret er villaen et eksepsjonelt tilbud på en av de vakreste stedene på øya Hvar.

Beliggenhet beskrivelse
Hvar
Hvar (pronounced [xv̞âːr]; local Chakavian dialect: Hvor or For, Greek: Pharos, Φάρος, Latin: Pharia, Italian: Lesina) is a Croatian island in the Adriatic Sea, located off the Dalmatian coast, lying between the islands of Brač, Vis and Korcula. Approximately 68 km (42.25 mi) long,[1] with a high east-west ridge of Mesozoic limestone and dolomite, the island of Hvar is unusual in the area for having a large fertile coastal plain, and fresh water springs.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.
FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.