Kroatia, Korcula - Unik eiendom med havutsikt, til salgs
Dalmatian øyer

Ref. : 4791/30, Hus / Villa/Bygning Tomten Salg

Salgspris:200.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Korcula
Fordeler:
  • Havutsikt
  • Parkering
  • Gammelt steinhus
  • Eksklusivt salg
Beskrivelse:

Boareal: 50
Land plass: 3065
Avstand fra havet: 70 m

 

Unik eiendom - et steinhus, som ligger på nordsiden av Korcula, i Zukova bukten. Eiendommen har en vakker utsikt over havet og Korcula kanal. Huset ligger på en jordbruksareal på 3065 m2, beriket med 60 oliventrær og andre frukttrær. Eiendommen representerer en utmerket mulighet i form av robinson turisme, siden den ligger i uberørt natur og frodig vegetasjon. Landet er omgitt av et krystallklart hav.

Det er en parkeringsplass og en tilgangsvei til eiendommen, men eiendommen har ikke vann og strømforbindelse. Ved å holde underetasjen, med rekonstruksjonen er det mulig å få 100 m2 boareal i to etasjer.

Det er en asfaltert vei til Blato fra denne bukten. Bukta er preget av tykke furuskog, strendene er steinete, mens på østsiden av bukten er sjøen grunne og egnet for barn. Blato har alle nødvendige fasiliteter.

Eiendommen er en ideell investering for folk som leter etter en fredelig ferie borte fra støy og folkemengder.

Beliggenhet beskrivelse
Korcula
Korcula (Croatian: [kɔ̂ːrtʃula] ( listen); Italian: Curzola, Greek: Κόρκυρα Μέλαινα, Kórkyra Mélaina, Latin: Corcyra Nigra, Korkyra Melaina, Old-Slavic Krkar) is an island in the Adriatic Sea, in the Dubrovnik-Neretva County of Croatia. The island has an area of 279 km2 (108 sq mi); 46.8 km (29.1 mi) long and on average 7.8 km (4.8 mi) wide[1] — and lies just off the Dalmatian coast.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.