Kroatia, Kornati - Attraktiv eiendomsmegling på en liten øy, til salgs
Dalmatian øyer

Ref. : 2011/82, Hus / Villa Utenom markedet

Salgspris:1 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Kornati
Fordeler:
  • Første rad til sjøen
  • Havutsikt
Beskrivelse:

Boareal: 180
Land plass: 1423
Antall rom: 5
Antall etasjer: 2
Antall baderom: 2
Avstand fra havet: 5 m

 

En attraktiv eiendom på sørvestsiden av den ubebodde middelaldermatiske øya, med utsikt over havet og de nærliggende øyene. Øya ligger bare 5 km fra fastlandet. Foran eiendommen er det en privat betongbrygge med en kaj for båten. Sammen med huset, for salg er det også en motorbåt med en hytte i god stand, med fortøyning i Pakostane.

Eiendommen ble bygget for 10 år siden. Med et boareal på 180 m2 består det av fem soverom, tre bad og en stor stue med kjøkken. Kjøkkenet er innredet i middelhavsstil, ved hjelp av tre og materiale som grunnleggende materialer. Foran eiendommen er det en overbygd terrasse med sommer kjøkken, område på 50 m2.

I 2018 ble det installert solsystemer på eiendommen som gir strøm og varmt vann, mens betongbeholderen (kapasitet på 40.000 liter) med filtreringssystemet gir drikkevann. Den fremtidige eieren kan umiddelbart bruke eiendommen, da den er fullt utstyrt, med to nye kjøleskap, vaskemaskin og oppvaskmaskin. I tillegg til dette har eiendommen også en åpen peis som gir oppvarming med tre, slik at eiendomsmegling kan brukes i vinterperioden.

Beliggenhet beskrivelse
The Kornati archipelago of Croatia, also known as the Stomorski islands, is located in the northern part of Dalmatia, south from Zadar and west from Šibenik, in the Šibenik-Knin county. With 35 kilometres length and 89 islands, some large, some small, in a sea area of about 320 square kilometres, the Kornati are the densest archipelago in the Mediterranean Sea. From northwest to southeast (from the island of Balabra to Samograd), and from northeast to southwest (from Gangarol to Mana) they stretch for 13 km. The name of the archipelago is the plural form of the name of the largest island, called Kornat.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.Liknende eiendommer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.