Kroatia, Murter - Unikt hus på en vakker øy, til salgs
Dalmatian øyer

Ref. : 2021/98, Hus / Villa Salg

Salgspris:350.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Murter
Fordeler:
  • Første rad til sjøen
  • Havutsikt
Beskrivelse:

Boareal: 65
Land plass: 2300
Antall rom: 2
Antall baderom: 1
Avstand fra havet: 5 m

 

Denne unike eiendommen ligger på en vakker øy nær Murter. Huset er ideelt for elskere av fred, stillhet og privatliv.

Huset ligger på et stort dyrket land på 2300m2 (med vanningsanlegg), i tillegg til plantet middelhavs urter (lavendel, rosmarin og ca. femti oliven) plasseres mindre anlegg med deres enheter for omdannelse av saltet vann til drikkevann (desalinisering ca. . 9000 L vann i 24 timer), og et solfangeranlegg som også tillater trefaset kraft til anlegget.

Selve huset har et gulvareal på 65 m2 og består av en etasje (to-roms leilighet på 65m2) og et stort loft som for tiden fungerer som et oppbevaringsrom og kan omdannes til en ny boligdel.

Denne unike eiendommen har sin innebygde kaj for et skip, siden det kun kan nås med båt. Det ligger 5 minutter fra ACI-marinaen i Murter, eller en time fra nasjonalparken Kornati.

Ytterligere 10x4,8m prefabrikkerte hus kan oppføres på landet.

Beliggenhet beskrivelse
Murter (pronounced [mǔrtɛːr]; Italian: Mortero; Latin: Colentum) is an island in the Croatian part of the Adriatic Sea.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.Liknende eiendommer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.