Kroatia, Omis - Hotell med havutsikt, til salgs
Dalmatiske kysten

Ref. : 2016/299, Hotell Salg

Salgspris:2.500.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Omis
Fordeler:
  • Havutsikt
  • Parkering
  • Eksklusivt salg
  • Beste tilbudet
Beskrivelse:

Boareal: 1076
Land plass: 905
Antall rom: 20
Antall etasjer: 4
Antall baderom: 25
Avstand fra havet: 200 m

 

Interessant investering i hotellvirksomhet, som ligger bare noen få kilometer fra byen Omis i Nemira. Anlegget strekker seg i første etasje og tre etasjer, lagt på en tomt på 1000 m2.

Eiendommen ligger ca 200 meter fra sjøen, slik at gjestene kan nyte fred langt fra stranden, mens på den andre siden er stranden to minutters gangavstand fra eiendommen. Følgelig bruker de fleste gjestene hele dagen på stranden, mens avslappende tid blir brukt på balkongen, restauranten eller bassenget.

Alt sammen har anlegget 20 rom, det vil si 52 senger. Hvert rom har balkong og havutsikt, alle møblert og møblert, og har blitt leid i mange år. Eiendommen er i utmerket stand, installasjonene er fullstendig forandret for 8 år siden, og anlegget selv er veldig godt vedlikeholdt og fullpakket med flere detaljer. I tillegg til dette har eiendommen 17 parkeringsplasser, med 8 plasser foran bygningen og 9 ekstra plasser.

I første etasje er det en romslig restaurant med 160 seter, delt inn i den indre og ytre delen, med tilhørende bar og tre toaletter, en ekstra salong som skal brukes etter behov, fullt møblert og utstyrt kjøkken. På denne etasjen er det også et innendørsbasseng med treningsstudio og treningsutstyr, samt de resterende hjelpesalene - kjøkkenoppbevaring, garderobe og toalett for ansatte, dusj for bassengbrukere, mindre mottak, to toaletter ...

I første etasje er det tre dobbeltrom (6 senger), og fire flere dobbeltrom med en ekstra seng (12 senger) samt ett rom for ansatte. Andre etasje består av 4 rom - to dobbeltsenger med to ekstra senger (8 senger), romslig familierom med 4 senger og et annet dobbeltrom. I tredje etasje er det også en privat leilighet med to soverom, stue, kjøkken, bad og balkong.

Dette turistobjektet har fått meget gode resultater i 20 år gjennom turistleie, med et stort antall faste gjester. Byen Omiš tilbyr mange flere fasiliteter, mange restauranter, arrangementer og ulike utflukts- og sportstilbud.

Eiendommen med forespørselspris dekker investering i en periode på 15 år, med ytterligere potensial for utvikling av et restauranttilbud, vurderer antall plasser (en av de største restaurantene i dette området generelt) og potensialet som denne restauranten har . Et veldig interessant tilbud på denne delen av kysten, som gjester fra Sentral-Europa mest foretrekker, og er alltid glade for å komme tilbake.

Beliggenhet beskrivelse
Omiš (pronounced [ɔ̌miːʃ], Latin and Italian: Almissa) is a town and port in the Dalmatia region of Croatia, and is a municipality in the Split-Dalmatia County. The town is situated approximately 25 kilometres (16 miles) south-east of Croatia's second largest city, Split. Its location is where the emerald-green Cetina River[1] meets the Adriatic Sea (Croatian: Jadransko More). Omiš municipality has a population of 14,936[2] and its area is 266 square kilometres (103 sq mi).

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.Liknende eiendommer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.