Kroatia, Peljesac - Hus / Villa på stranden, til salgs
Dalmatiske kysten

Ref. : 4783/30, Hus / Villa Salg

Salgspris:240.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Peljesac
Fordeler:
  • Første rad til sjøen
  • Havutsikt
  • Garasje
  • Eksklusivt salg
Beskrivelse:

Boareal: 75
Land plass: 100
Antall rom: 2
Antall baderom: 1
Avstand fra havet: 5 m

 

Utmerket eiendom på stranden, som ligger i en liten fiskerby Zuljana, på sørkysten av Peljesac-halvøya. Dette stedet kan skryte av et vakkert landskap, krystallklart vann og en furuskog som strekker seg langs kysten. Med direkte tilgang til stranden er dette huset en utmerket investering for å nyte og slappe av med lyden av havet.

Total boareal på 75 m2, består av to soverom, kjøkken og spisestue, bad, pantry og garasje. Siden garasjen har en liten overflate, fungerer den for øyeblikket som et andre oppbevaringsrom. Huset ligger mellom stranden og tilgangsveien, med all nødvendig infrastruktur (by vannforsyning, strøm og septiktank).

Huset er beriket med en hage på 100 m2, med palmer, og tilbyr en hyggelig nyanse i de varme sommerdagen. På grunn av sin unike beliggenhet, er huset ideelt for turistleie, mens området rundt er ideelt for fotturer, sykling og fotturer.

Beliggenhet beskrivelse
Peljesac (Croatian pronunciation: [pɛ̌ʎɛʃats]) (local Chakavian dialect: Pelišac; Italian: Sabbioncello) is a peninsula in southern Dalmatia[1] in Croatia. The peninsula is part of the Dubrovnik-Neretva County and is the second largest peninsula in Croatia. From the isthmus that begins at Ston, to the top of Cape Lovista, it is 65 km or 40 mi long.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.Liknende eiendommer