Kroatia, Primosten - Stenhus ideell for naturelskere, til salgs
Dalmatiske kysten

Ref. : 4805/30, Hus / Villa/Bygning Tomten Salg

Salgspris:49.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Primosten
Fordeler:
  • Gammelt steinhus
Beskrivelse:

Boareal: 66
Land plass: 628

 

Ruin steinhus ligger 2 km fra byen Primosten, i en bortgjemt del av den ubebodde landsbyen, omgitt av vingårder. Huset har en overflate på 66 m2, lokalisert på en tomt på 628 m2. Huset har steinvegger på 60 cm bred og en vegg luter seg på en stein. Det eksisterende anlegget, sammen med låven, kan rekonstrueres til 90 m2 1. etasje + loft.

Det er to tilgangsveier til tomten. Ovenfor er en tilgangssti med bruksrett, som kan ordnes etter avtale med andre brukere. Banen nedenfor er offisiell, og er bredden på en bil. Vann- og elforbindelsen er i nærheten.

Eiendommen er en ideell mulighet for naturelskere, og med den nødvendige rekonstruksjonen kan du få en sjarmerende oase av fred. Eiendommen tilbyr et flott turistpotensial (som en villa med basseng) på grunn av nærheten til byen Primosten, som er et populært turistmål, og kan også brukes som fritidsbolig og flykte fra hverdagen.

Beliggenhet beskrivelse
Primošten (pronounced [prǐmɔʃtɛn]; Italian: Capocesto) is a town in Croatia, and a part of the Šibenik-Knin County. It is situated in the south, between the cities of Šibenik and Trogir, on the Adriatic coast. 97.03% of the citizens are Croats.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.Liknende eiendommer