Kroatia, Rogoznica - Hus / Villa nær Rogoznica, nær sjøen med et svømmebasseng, for salg
Dalmatiske kysten

Ref. : 2014/118, Hus / Villa Salg

Salgspris:670.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Rogoznica
Fordeler:
  • Havutsikt
  • Svømmebasseng
  • Garasje
  • Moderne
  • Nybygg
Beskrivelse:

Boareal: 250
Land plass: 600
Antall etasjer: 2
Avstand fra havet: 80 m

 

Hus / Villa, moderne, luksuriøs bygning, i nærheten av Rogoznica, 80 m (tredje rad) fra havet, med et boareal på 250 m2 ligger på to etasjer og 600 m2 stor hage som tilbyr vakre, åpne havet i vest. Det består av første og annen etasje (4 soverom med bad), kjeller garasje, et stort svømmebasseng.

I kjelleren er det en garasje for 4 biler 35 m2, basseng rom 4 m2, dusj 2 m2, treningsrommet på 40 m2 med badstue 2 m2, vaskerom 6 m2, hall og terrasse på 20 m2. På bakken foran bygningen er det et stort basseng på 65 m2 med svømmebasseng areal på 70 m2, kjøkken og stue på 46 m2, terrasse 45 m2, toalett 3 m2, hall. I den første etasje er plassert ved siden soverom 15 m2 med bad 6 m2 og søylegang 9 m2, soverom 18 m2 med bad 7 m2 med balkong på 10 m2 og 11 m2 soverom med et bad av 5 m2, soverom 12 m2 med et bad 5 m2 , hall 15 m2.

Fint dekorert grønne plass i front av huset er det ideelle stedet å nyte i sommermånedene med en fin bris og en vakker utsikt over havet. Sikret privat tilgang til stranden og havet direkte fra tomten.

Denne egenskapen kan kjøpes i tre trinn:

- Current fase - høy rhou-bau, med vinduer og mindre strukturelle modifikasjoner. I tilfelle av kjøp på dette stadiet, prisen på fast eiendom 400 000 €.

- Den andre fasen - Fullført fasaden, jording, forberedelse for klimaanlegg, det meste av elektrisk arbeid utført. Alle byggearbeidet er ferdig, skillevegger, hydro-isolasjon, vanntilkobling og en utendørs peis.
Denne fasen vil bli fullført innen mai 2017 og prisen på eiendommen på dette stadiet er 480 000 €.

- Den tredje fasen - Helt ferdig leilighet uten møbler, til en kostnad på 750 000 €.

Beliggenhet beskrivelse
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.
FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.