Kroatia, Rogoznica - Luksus familie villa med basseng, til salgs
Dalmatiske kysten

Ref. : 2022/112, Hus / Villa Salg

Salgspris:1.200.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Rogoznica
Fordeler:
  • Svømmebasseng
  • Havutsikt
  • Parkering
  • Garasje
  • Luksus
  • Moderne
  • Gammelt steinhus
  • Nybygg
  • Beste tilbudet
Beskrivelse:

Boareal: 300
Land plass: 400
Antall rom: 3
Antall etasjer: 3
Antall baderom: 6
Avstand fra havet: 30 m

 

Luksus familie villa, som ligger i en vakker bukt nær Rogoznica. Villaen ligger i enden av hovedveien, noe som gjør den isolert fra mange leiligheter, turister og bilstøyen, noe som gir fred, stillhet og privatliv.

Totalt boareal på 300 m2, består av kjeller, første etasje, første og andre etasje. Det er en garasje i kjelleren, med direkte tilgang til villaen, et teknisk rom og flere tomme rom som kan brukes som en ekstra leilighet, kino, treningsstudio og så videre.

I første etasje er det et kjøkken, stue, spisestue, terrasse, svømmebasseng og gjestetoalett. I første etasje er det tre soverom, hvorav 2 har eget bad og et ekstra bad. I andre etasje er det en badstue og en terrasse med panoramautsikt. Det er også installasjoner for kjøkken og boblebad.

Det er en parkeringsplass i garasjen, mens det er flere parkeringsplasser i nærheten av villaen. Sentral gulvvarme strekker seg gjennom hele villaen, og ytterligere elektrisk gulvvarme er installert på badene. I tillegg er hvert rom utstyrt med klimaanlegg. I byggingen av villaene ble brukt toppkvalitetsmaterialer - fliser, marmor, glass, samt glassgjerder som vil bli installert senere.

Avstanden til Split flyplass er 30 km og til Rogoznica 10 km.

Beliggenhet beskrivelse
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.
FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.