Kroatia, Rogoznica - Vakker villa ved sjøen, til salgs
Dalmatiske kysten

Ref. : 2022/161, Hus / Villa Solgt

Salgspris:590.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Rogoznica
SOLGT!
Fordeler:
  • Første rad til sjøen
  • Havutsikt
  • Parkering
  • Luksus
  • Moderne
Beskrivelse:

Boareal: 280
Land plass: 505
Antall rom: 5
Antall etasjer: 2
Antall baderom: 4
Avstand fra havet: 5 m

 

Vakker tomannsbolig beliggende i første rad til sjøen, i en vakker bukt nær Rogoznica. Privat strand ligger foran eiendommen (ca 5 meter unna), med privat båt fortøyning. Eiendommen ligger på et land på 505 m2, den har 280 m2 boareal, inkludert to leiligheter på en egen del av pakken. Over leilighetene, på nordsiden av eiendommen, er det parkeringsplass for flere biler, sikret med en skyvedørsdør.

Nedre etasje av eiendommen består av et kjøkken, stue med spisestue og toalett. Fra stuen er utgangen til den halvt overbygde terrassen med spiseplass, hvor ute kjøkkenet er plassert, samt en utendørs dusj. Den indre trappen fører til andre etasje, som består av tre soverom, hvorav ett er et hovedsoverom med eget bad. I denne etasjen er det også et mini kjøkken med sofa, samt en vakker terrasse med havutsikt. To separate leiligheter for gjester er spredt over 28 m2 og 30 m2 boareal og ligger bak villaen. Begge leilighetene har minikjøkken og bad, og har klimaanlegg. Det er en liten spiseplass foran, samt en grill.

Villaen er nylig renovert, fullt utstyrt med luksuriøse møbler og aircondition i hvert rom. Gårdsplassen er fullt møblert, med en dyrket hage med vanning og trapper dekket med stein. Under eiendommen, ved siden av sjøen, er det en mindre garasje, 25 m2, nok til å lagre en mindre båt eller strandutstyr.

Avstanden til Split Airport er ca 25 minutter, og ca 45 minutter til Split.

Beliggenhet beskrivelse
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.
FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.