Kroatia, Solta - Frittliggende hus i første rad til sjøen, til salgs
Dalmatian øyer

Ref. : 2016/289, Hus / Villa Solgt

Salgspris:670.000 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Solta
SOLGT!
Fordeler:
  • Første rad til sjøen
  • Havutsikt
  • Parkering
  • Gammelt steinhus
Beskrivelse:

Boareal: 200
Land plass: 759
Antall rom: 5
Antall baderom: 3
Avstand fra havet: 5 m

 

Frittliggende villa til salgs, som ligger i Maslinica på øya Solta. Villaen er plassert i første rad til sjøen med vakker utsikt over hele bukten. Eiendommen selges i sin opprinnelige stand, og den er preget av en typisk dalmatisk byggestil. Det er godt vedlikeholdt og det er ingen sprekker på huset, ingen fuktighet, og konstruksjonen er i utmerket stand.

Med et totalt boligområde på 200 m2, består det av lagringsplass i kjelleren, første etasje og to etasjer. Foran eiendommen er det en hage og en romslig terrasse, sammen med sommer kjøkken og grill. Også eiendomsprisen inkluderer en byggeplass med rektangulær form, 521 m2, plassert bak villaen. Bak villaen eller bygningsområdet er det parkeringsplass for flere biler. Det er mulighet for båtforankring foran eiendommen.

Plasseringen av denne eiendommen er veldig romantisk, på den ene siden er skilt fra naboene, og derimot til stede i hverdagen på dette hyggelige stedet. På grunn av sin orientering er eiendommen full av dagslys, mens ettermiddagstidene er reservert for den bekymringsløse nytelsen på den utrolige terrassen, som etterfølges av et romslig sommer kjøkken og grill. Terrassen gir en uimotståelig følelse av sommer og sjø, med nok personvern for folk som bruker den.

Selv om det kan brukes i dagens tilstand, må det indre av villaen fortsatt moderniseres for å holde tritt med tiden. I første etasje er det to rom, hvorav den ene er brukt som et rom, den andre er en stue og et bad. I første etasje er det et annet rom og kjøkken (hvorfra du kan komme ut til en hyggelig balkong), bad og pantry, mens i andre etasje er det to soverom og et bad, samt en annen balkong. Huset er forbundet med de øvre etasjene med en utvendig trapp, og det er et stort rom i kjelleren som fungerer som et båthus.

Beliggenhet beskrivelse
Šolta is an island in Croatia. It is situated in the Adriatic Sea in the central Dalmatian archipelago, west of the island of Brač, south of Split and east of the Drvenik islands, Drvenik Mali and Drvenik Veli.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.Liknende eiendommer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.