Kroatia, Solta - Fullstendig renovert eiendom ved sjøen, til salgs
Dalmatian øyer

Ref. : 2013/42, Hus / Villa Solgt

Salgspris:1 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Solta
SOLGT!
Fordeler:
  • Første rad til sjøen
  • Havutsikt
Beskrivelse:

Boareal: 60
Land plass: 191
Antall rom: 2
Antall etasjer: 2
Antall baderom: 1
Avstand fra havet: 5 m

 

Til salgs er et fullstendig renovert, tomannsbolig som ligger i første rad til sjøen på sørsiden av øya Solta. Huset ligger i en vakker og rolig beliggenhet nær Stomorska, med bare noen få hus i nabolaget. Med en total boareal på 60 m2, er huset bygget på en tomt på 191 m2.

Eiendommen er spredt over to etasjer. I underetasjen er det en vakker terrasse mot havet, hvorfra inngangen til eiendommen er. På denne etasjen er det også stue, kjøkken, spisestue og stort oppbevaringsrom. Øvre etasje består av to soverom og et bad.

Eiendommen er omgitt av en dyrket hage beriket med middelhavs urter, med et lite lagringsområde. Foran er en brygge med to køyer. Huset ble fullstendig renovert i 2013 og har blitt brukt i kort tid.

På grunn av den vakre beliggenheten, nærheten til sjøen og den fredelige bukten omgitt av furuskog der den ligger, er eiendommen ideell for en fredelig og hyggelig ferie samt turistleie.

Beliggenhet beskrivelse
Šolta is an island in Croatia. It is situated in the Adriatic Sea in the central Dalmatian archipelago, west of the island of Brač, south of Split and east of the Drvenik islands, Drvenik Mali and Drvenik Veli.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.Liknende eiendommer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.