Kroatia, Solta - Hus / villa, tomannsboliger, rekonstruert, første rad til sjøen
Dalmatian øyer

Ref. : 3652/30, Hus / Villa Utenom markedet

Salgspris:På forespørsel

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Solta
Fordeler:
  • Første rad til sjøen
  • Havutsikt
  • Gammelt steinhus
Beskrivelse:

Boareal: 58
Antall rom: 3
Antall etasjer: 2
Antall baderom: 2

 

Denne vakre tomannsbolig rekonstruert hus / villa ligger i en utmerket beliggenhet, rett ved havet på en av de vakreste øyene i Adriaterhavet øya.

Det unike og eksklusivitet av huset gir en ypperlig rekonstruksjon utført direkte av konservator, helt i tråd med det historiske sentrum og i tradisjonen av gamle dalmatiske hus og materialer av høy kvalitet. Sør fasade er belagt i Dalmatian stein, og vest og nord i tradisjonell gips. Taket har trekonstruksjon dekket med fliser og stein takutstikk. Vinduene har stein ramme av det opprinnelige, Brac stein "blek". Dører og vinduer er laget av høykvalitets aluminium med en rustikk grønn treverk og aluminium persienner. Hele rekonstruksjonen ble nøye gjort for å passe på et beskyttet, historisk området hvor huset ligger.

Huset har en 68 m2 boareal og er sørvest locatedt. Inngangen er på nordsiden, og har tilgang til en bil. Huset har alle verktøyet tilkoblinger. Hele huset dokumentasjon er riktig, men mellomrom inne er ikke definert. Gulv, fliser, skillevegger må være noe som etterlater uendelige muligheter for den fremtidige eieren å tilpasse og justere eiendommen.

Beliggenhet beskrivelse
Šolta is an island in Croatia. It is situated in the Adriatic Sea in the central Dalmatian archipelago, west of the island of Brač, south of Split and east of the Drvenik islands, Drvenik Mali and Drvenik Veli.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.Liknende eiendommer