Kroatia, Trogir - Sjarmerende hus i første rad til sjøen, til salgs
Dalmatiske kysten

Ref. : 4844/30, Hus / Villa Utenom markedet

Salgspris:1 €

Merk: Bruk denne knappen for å legge til denne eiendoms til din liste.
Du kan få tilgang til det senere velge Min liste link.

Lokasjon: Trogir
Fordeler:
  • Første rad til sjøen
  • Havutsikt
  • Parkering
Beskrivelse:

Boareal: 110
Land plass: 680
Antall rom: 3
Antall etasjer: 2
Antall baderom: 2
Avstand fra havet: 10 m

 

Vakre hus ikke langt fra byen Trogir, i første rad til sjøen, i en vakker bukt med rent sjø og strender. Med en total boareal på 110 m2, er eiendommen spredt over to etasjer. I hver etasje er det en leilighet. Avstanden til havet og stranden er bare 10 meter, mens eiendommen også har en privat fortøyning for båten.

Større leilighet, stue på 80 m2, ligger i øverste etasje og har en stor stue med marmorgulv og høye tak, og inkluderer også peis. Denne leiligheten har også en overbygd terrasse, med vakker utsikt over havet og hele området. En mindre leilighet på 30 m2 ligger i første etasje av eiendommen, og har en dyrket hage med en utendørs dusj samt et overbygd område med et massivt tre spisebord. Hver av leilighetene har en utendørs grill.

Eiendommen har totalt tre parkeringsplasser, hvorav en er i en garasje. Stor leilighet er nok til å huse 5 personer, mens leiligheten i første etasje er nok for tre personer. Derfor kan eiendomsmegling brukes til turistleie eller til personlige formål. Siden tomten har et areal på 680 m2, er det et stort potensial for ekstra investeringer som svømmebasseng, boblebad og lignende.

I nærheten finnes det flere butikker, restauranter og kafeer, samt en liten marina for båtfolk. Eiendommen plassering er beregnet for elskere av fredelige familieferier, og er mest egnet for personvern elskere. I nærheten av Split flyplasser, byen Rogoznica og den historiske byen Trogir.

Beliggenhet beskrivelse
Trogir
Trogir (Latin: Tragurium; Ancient Greek: Τραγύριον, Tragyrion or Τραγούριον, Tragourion Trogkir; Italian: Traù; Hungarian: Trau) is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia, with a population of 10,818 (2011) and a total municipality population of 13,260 (2011). The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Ciovo.

Klikk for mer

Denne egenskapen interesserer deg?
Legg igjen din melding

* Obligatoriske felt


Ved å klikke Send godtar du vilkårene og betingelsene.Liknende eiendommer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.