Kroatien, Brac - Lyxig villa med pool, första raden till havet, till salu
Dalmatian islands

Ref. : 2013/27, Hus / Villa Försäljning

Säljande pris:2.500.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Brac
Fördelar:
  • Först raden till havet
  • Simbassäng
  • Havsutsikt
  • Parkering
  • Garage
  • Lyxvilla
  • Moderna
  • Nyproduktion
Beskrivning:

Boyta: 240
Landyta: 604
Antal rum: 3
Antal våningar: 3
Antal badrum: 4
Avstånd från havet: 10 m

 

Nybyggd lyxvilla med pool, belägen i en liten pittoresk plats på ön Brac, i första raden till havet. Villan är uppdelad i tre våningar med en total boyta på 240 m2, placerad på en tomt på 1200 m2. Villan erbjuder panoramautsikt över havet. Endast högkvalitativa och högkvalitativa material, såväl som möbler, användes vid byggandet av denna fastighet.

På bottenvåningen finns ett gym, bastu, toalett och dusch.

Trappan leder till första våningen, på en terrass med ett täckt utekök. Det finns en grillplats, en stor bar med kök och ett matbord där du kan njuta av en måltid eller en fest och i den vackra havsutsikten som går genom poolen på gården framför villan.

Kommer från terrassen i villan finns en ingång till det stora och bekväma rummet där det är ett kök med matsal och vardagsrum. Superb och ostörd utsikt över havet och oändligheten poolen, med intrycket att havet kommer till vardagsrummet. På första våningen finns ett stort och rymligt sovrum (master bedroom) med badrum och extra sanitetsnod och skafferi.

Inom trappan når andra våningen där i början omedelbart finns utrymme för tvätt och torkning av kläder, och i förlängningen finns två stora sovrum (båda sovrummen) med badrum och balkonger.

Villan i villan odlas och underhålls, och perfekt anpassad till miljön. Villan har också ett garage och en parkeringsplats.

Denna fastighet erbjuder enorm potential både för personliga behov och för uthyrning för turiständamål. Google Prevoditelj za tvrtke:Prevoditeljski alatiPrevoditelj web-lokacija

Lägesbeskrivning
Brac
Brac (pronounced [brâːtʃ]; local Chakavian: Broc, pronounced [broːts]; Latin: Bretia, Brattia; Italian: Brazza) is an island in the Adriatic Sea within Croatia, with an area of 396 square kilometres (153 sq mi),[1] making it the largest island in Dalmatia, and the third largest in the Adriatic.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.
FAQ

Det här är svaren på dina vanliga frågor, kontakta oss eller komma till vårt kontor för andra frågor eller problem.

1. Kan utlänningar köpa fastigheter i Kroatien?

Det finns en skillnad mellan EU-medborgare och icke-EU-medborgare. EU-medborgare, fysiska och juridiska personer, kan köpa fastigheter i Kroatien på samma villkor som kroatiska medborgare. Icke-EU-medborgare, fysiska och juridiska personer, kan köpa fastigheter enligt ömsesidighetsprincipen och de måste söka godkännande från Republiken Kroatiens justitieministerium.

2. Vilka skatter måste jag betala när jag köper fastigheter i Kroatien?

Fastighetsskatt i Kroatien är 3% av skatteskontorets uppskattning. Det betalas av köparen och endast en gång.

3. Vad är den bästa tiden på året att åka till Kroatien?

Kroatien har ett milt klimat, så det är väldigt trevligt att besöka när som helst. Den bästa perioden att köpa är emellertid mellan oktober och december och än april till juni. Som turistland hyrs många fastigheter under sommaren, vilket är svårare att ordna besök av fastigheter.

4. Vad är det bästa stället i Kroatien att köpa en villa?

Första raden till havet är alltid en win-win situation. När det gäller platsen: längs kusten från Dubrovnik till Zadar, och från mellersta dalmatiska öar är de mest gynnsamma Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula och halvön Pelješac.

5. Hur hittar jag ett hus att hyra i Split Kroatien?

Split är mer en lägenhet, vilket är enklare att hyra lägenhet på lång sikt. Det är dock möjligt att hitta en villa för en långsiktig hyra. Eftersom hyresavtal alltid är oförutsägbara och situationen förändras snabbt är det alltid den bästa lösningen att kontakta en byrå för att se vad som för närvarande finns på marknaden och finns.

6. Är det nu en bra tid att investera på den kroatiska fastighetsmarknaden?

Fastighetsmarknaden i Kroatien är mycket livlig de senaste åren och stiger fortfarande, så det är definitivt en bra period att investera och få en tillfredsställande avkastning på investeringen.

7. Vad är OIB och varför behöver jag det?

På engelska är det "PIN" som står för "personnummer" och det behövs för alla kontrakt. Det är unikt för varje person, kroatisk eller utlänning, och används som unik identifierare i olika officiella register.

8. Kan jag betala i utländsk valuta när jag köper fastigheter i Kroatien?

Alla betalningar av fastigheter måste vara i nationell valuta, vilket är HRK. Alla betalningar i utländsk valuta omvandlas dock till kuna.