Kroatien, Brac - Lyxig villa med pool, första raden till havet, till salu
Dalmatian islands

Ref. : 2013/27, Hus / Villa Försäljning

Säljande pris:2.500.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Brac
Fördelar:
  • Först raden till havet
  • Simbassäng
  • Havsutsikt
  • Parkering
  • Garage
  • Lyxvilla
  • Moderna
  • Nyproduktion
Beskrivning:

Boyta: 240
Landyta: 604
Antal rum: 3
Antal våningar: 3
Antal badrum: 4
Avstånd från havet: 10 m

 

Nybyggd lyxvilla med pool, belägen i en liten pittoresk plats på ön Brac, i första raden till havet. Villan är uppdelad i tre våningar med en total boyta på 240 m2, placerad på en tomt på 1200 m2. Villan erbjuder panoramautsikt över havet. Endast högkvalitativa och högkvalitativa material, såväl som möbler, användes vid byggandet av denna fastighet.

På bottenvåningen finns ett gym, bastu, toalett och dusch.

Trappan leder till första våningen, på en terrass med ett täckt utekök. Det finns en grillplats, en stor bar med kök och ett matbord där du kan njuta av en måltid eller en fest och i den vackra havsutsikten som går genom poolen på gården framför villan.

Kommer från terrassen i villan finns en ingång till det stora och bekväma rummet där det är ett kök med matsal och vardagsrum. Superb och ostörd utsikt över havet och oändligheten poolen, med intrycket att havet kommer till vardagsrummet. På första våningen finns ett stort och rymligt sovrum (master bedroom) med badrum och extra sanitetsnod och skafferi.

Inom trappan når andra våningen där i början omedelbart finns utrymme för tvätt och torkning av kläder, och i förlängningen finns två stora sovrum (båda sovrummen) med badrum och balkonger.

Villan i villan odlas och underhålls, och perfekt anpassad till miljön. Villan har också ett garage och en parkeringsplats.

Denna fastighet erbjuder enorm potential både för personliga behov och för uthyrning för turiständamål. Google Prevoditelj za tvrtke:Prevoditeljski alatiPrevoditelj web-lokacija

Lägesbeskrivning
Brac
Brac (pronounced [brâːtʃ]; local Chakavian: Broc, pronounced [broːts]; Latin: Bretia, Brattia; Italian: Brazza) is an island in the Adriatic Sea within Croatia, with an area of 396 square kilometres (153 sq mi),[1] making it the largest island in Dalmatia, and the third largest in the Adriatic.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.