Kroatien, Ciovo - Fristående hus vid havet, till salu
Dalmatian islands

Ref. : 2013/45, Hus / Villa Såld

Säljande pris:370.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Ciovo
Fördelar:
  • Först raden till havet
  • Havsutsikt
  • Parkering
Beskrivning:

Boyta: 110
Landyta: 572
Antal rum: 3
Antal våningar: 2
Antal badrum: 2
Avstånd från havet: 10 m

 

Fristående hus till salu, beläget i ett attraktivt läge på södra sidan av ön Ciovo, i första raden till havet. Fastigheten ligger på en tomt på 572 m2, sprids på två våningar med totalt 110 m2 boyta. Framför fastigheten finns en trädgård med en parkeringsplats, skyddad av en innergårdsstängsel. Adressvägen, som ligger på södra sidan av huset, är inte upptagen och används endast av några grannar.

På bottenvåningen finns ett kök, ett vardagsrum, ett sovrum, ett badrum och en rymlig täckt terrass med matplats. Den första våningen har en separat ingång med utvändig trappa och består av ett kök, ett bekvämt sovrum och ett litet rum, badrum och vardagsrum. Denna våning har också en fin balkong som sträcker sig över södra och östra sidan av fastigheten och erbjuder en vacker utsikt över havet och bukten.

På grund av det utmärkta läget finns alla nödvändiga faciliteter i omedelbar närhet - restauranger, barer, affärer, stränder. Avståndet till centrum av Trogir är 5 km, Split flygplats 10 km, och till staden Split 30 km.

Lägesbeskrivning
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.Liknande fastigheter