Kroatien, Ciovo - Två fastigheter nära havet, till salu
Dalmatian islands

Ref. : 4849/30, Hus / Villa Försäljning

Säljande pris:1.499.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Ciovo
Fördelar:
  • Havsutsikt
  • Simbassäng
  • Garage
  • Parkering
Beskrivning:

Boyta: 749
Landyta: 850
Avstånd från havet: 60 m

 

Två fastigheter till salu, beläget på södra sidan av Ciovo Island, och bara 60 meter från havet. Båda fastigheterna är fullt utrustade och möblerade och säljs som sådana. Av den anledningen kan den framtida ägaren omedelbart fortsätta jobbet med turistuthyrning.

Det första objektet är en nybyggd villa. Den sträcker sig till 189 m2 boyta, på två våningar. Den består av fyra sovrum med eget badrum, kök, vardagsrum, rekreationsområde utrustat med biljardbord, träningsutrustning, bastu och ett extra badrum. Framför fastigheten finns en pool med sola och uteservering. Villan har också ett garage.

Ett annat objekt är en lägenhetstyp som ligger framför villaen. Det sträcker sig till totalt fyra våningar, med 560 m2 boyta. Byggnaden består av tre studiolägenheter av samma storlek, och nio lägenheter vardera med två sovrum, kök, badrum och solig terrass. Alla våningar i denna fastighet är anslutna med en extern trappa. Framför fastigheten finns en parkeringsplats för flera bilar.

I närheten finns ett antal restauranger, kaféer, affärer och andra bekvämligheter, liksom ett stort antal avskilda vikar och stränder. Avståndet till staden Trogir är ca 2 km och till den internationella flygplatsen Split 8 km.

Lägesbeskrivning
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.