Kroatien, Hvar - Attraktiv villa i första raden till havet, till salu
Dalmatian islands

Ref. : 2016/293, Hus / Villa Försäljning

Säljande pris:1.360.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Hvar
Fördelar:
  • Först raden till havet
  • Havsutsikt
  • Parkering
  • Gamla stenhus vid
  • Exklusiv försäljning
  • Bästa erbjudande
Beskrivning:

Boyta: 200
Landyta: 620
Antal rum: 6
Antal badrum: 4
Avstånd från havet: 10 m

 

Attraktiv villa i första raden till havet, beläget i ett unikt läge i staden Hvar. Villan är spridd över 200 m2, med en tomt på 620 m2. Designad 1938 av den berömda arkitekten Albinia, har den producerats på ett mycket bra sätt och har varit i perfekt skick hittills.

Inuti villan finns 120 m2 bostadsyta uppdelat i två delar. I den första finns ett kök, badrum och ett rum med två sängar, och i de andra två sovrummen, badrum och vardagsrum med matsal. Från vardagsrummet finns en ingång till den vackra terrassen med utsikt över havet och skärgården på Pakleniöarna. Från terrassen leder trappan till en rymlig odlad trädgård med medelhavs- örter och olivträd. Den andra ingången till trädgården är på baksidan.

Bortsett från nämnda villa har även en ytterligare studio lägenhet med badrum, område på 12 m2 med en terrass på 8, och ett sommarutrymme som för närvarande inte är dekorerat.

Villan har ett giltigt bygglov för att höja ytterligare ett golvområde på 110 m2. Nuvarande ägare har också byggt en ytterligare 60 m2 byggnad som ligger bakom villan, med två sovrum, ett rymligt vardagsrum, kök, badrum och en terrass med havsutsikt. På taket av byggnaden finns en rymlig parkeringsplats för flera fordon som är helt slutna.

Fastigheten ligger cirka 10 minuters promenad från centrum, vilket ger en viss mängd av integritet. Det finns inga liknande egenskaper i detta område, så en framtida köpare kommer inte att vara likgiltig för alla fördelar med detta erbjudande.

Lägesbeskrivning
Hvar
Hvar (pronounced [xv̞âːr]; local Chakavian dialect: Hvor or For, Greek: Pharos, Φάρος, Latin: Pharia, Italian: Lesina) is a Croatian island in the Adriatic Sea, located off the Dalmatian coast, lying between the islands of Brač, Vis and Korcula. Approximately 68 km (42.25 mi) long,[1] with a high east-west ridge of Mesozoic limestone and dolomite, the island of Hvar is unusual in the area for having a large fertile coastal plain, and fresh water springs.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.