Kroatien, Kastela - Unik historisk egendom vid havet, till salu
Dalmatiska kusten

Ref. : 4832/30, Hus / Villa Ut ur marknaden

Säljande pris:1 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Kastela
Fördelar:
  • Först raden till havet
  • Havsutsikt
  • Gamla stenhus vid
Beskrivning:

Boyta: 71
Antal rum: 1
Antal våningar: 3
Antal badrum: 1
Avstånd från havet: 1 m

 

Till salu är en unik fastighet i Kastel Gomilica, i första raden till havet. Detta stenhus är en del av Castel Abbadessa (Kastilac) byggd på 1500-talet och var, liksom andra hus i grannskapet, uppgraderat på 1700-talet. Kastilac ligger på en undervattens klippa 40 meter från den ursprungliga kusten. Den består av en defensiv mur och ett torn (som i stor utsträckning bevarat sin ursprungliga form) mitt i norra väggen över entrén till fortet. I 2014. framför tornet spelades uppföljningarna av den världsberömda serien "Spel av tron". Mitt i södra väggen finns havsportarna.

Med sin rika historia är fastigheter ett kulturarv och faller under den 0: e kategorin monument. Fastigheten kräver nödvändig anpassning under arkitektonisk övervakning, bekräftad av konservator, för att bevara sitt ursprungliga utseende. Alla material som behöver användas vid renovering av huset bör vara naturliga material, som trä och sten. Fastigheten äger ett arkitektoniskt projekt och ett bygglov, samt alla nödvändiga bevarande tillstånd tillsammans med utarbetad studie för anpassning, så den framtida ägaren kan omedelbart påbörja rekonstruktionen.

Fastigheten är uppdelad i tre våningar, med totalt 71 m2 boyta. Eftersom det ligger direkt vid havet, från alla våningar finns en fantastisk utsikt. Enligt projektet kommer första våningen att bestå av ett kök med matsal och badrum efter anpassningen. Den inre trappan leder till andra våningen, var är ett vardagsrum. På tredje våningen finns ett sovrum. Det finns också en balkong på taket.

I det ögonblicket finns det ingen boende kapacitet för turisterna i området Kastilac själv. Av denna anledning representerar fastigheter en perfekt investering i form av turistuthyrning eller omvandling till ett unikt fritidshus. Det finns också en nybyggd marina i Kastel Gomilica, för privat och charterbåt charter, och Split Airport ligger i närheten.

Ett trevligt medelhavsklimat, en rik historia och en närhet till havet ger den här egenskapen en unik charm som gör den unik på dalmatiska kusten.

Lägesbeskrivning
Kaštela (pronounced [kǎʃtɛla]) is an agglomeration of seven small towns in Croatia, located northwest of the city of Split, west of Solin and east of Trogir, on the central Dalmatian coast. They are part of the Split-Dalmatia County and are administratively treated as a single city with a total population of 38,667 as of 2011 census - although they individually range in size from 3,000 to 7,000 residents.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.