Kroatien, Korcula - Charmigt hus med panoramautsikt över havet, till salu
Dalmatian islands

Ref. : 2013/31, Hus / Villa Försäljning

Säljande pris:565.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Korcula
Fördelar:
  • Havsutsikt
  • Parkering
  • Gamla stenhus vid
  • Moderna
  • Bästa erbjudande
Beskrivning:

Boyta: 240
Landyta: 610
Antal rum: 4
Antal våningar: 3
Antal badrum: 3
Avstånd från havet: 30 m

 

Charmigt hus beläget i en vacker vik med kristallklart hav, på södra sidan av ön Korcula. Även om i andra raden till havet, erbjuder huset en vacker och fri utsikt över havet och bukten. Det är fördelat på tre våningar, med totalt 240 m2 boyta. Den består av bottenvåning, första och andra våningen, och två rymliga, täckta balkonger. Beläget på en mark på 610 m2, med en bilanpassning från toppen och botten av huset. Huset slutfördes 2005, är fullt möblerat och säljs som sådant.

Bottenvåningen består av sommarkök, toalett och förråd, medan gården har en vacker sten spis. På första våningen finns ett vardagsrum med kök och matsal, två sovrum, varav en har eget badrum. Från vardagsrummet finns en ingång till den stora balkongen, med en vacker panoramautsikt över havet och bukten. Utanför trapporna leder till övervåningen, var finns också ett vardagsrum med matsal och kök, två sovrum och badrum. Tillgång till den täckta balkongen är från vardagsrummet och köket.

Den stora odlade gården är berikad med flera olivträd och vildapelsin. Parkering för flera bilar ligger bakom huset, och fastigheten är ansluten till stadens vattenförsörjning och el. En trevlig vistelse på stranden möjliggör också en liten brygga, som kan utvidgas ytterligare.

Asfaltvägen leder till gården, medan makadam är de sista 100 meter. Avståndet till Vela Luka är 10 minuter med bil, liksom till färjan docka som är ansluten till Split.

Lägesbeskrivning
Korcula
Korcula (Croatian: [kɔ̂ːrtʃula] ( listen); Italian: Curzola, Greek: Κόρκυρα Μέλαινα, Kórkyra Mélaina, Latin: Corcyra Nigra, Korkyra Melaina, Old-Slavic Krkar) is an island in the Adriatic Sea, in the Dubrovnik-Neretva County of Croatia. The island has an area of 279 km2 (108 sq mi); 46.8 km (29.1 mi) long and on average 7.8 km (4.8 mi) wide[1] — and lies just off the Dalmatian coast.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.