Kroatien, Lastovo - Hus i första raden till havet, till salu
Dalmatian islands

Ref. : 4815/30, Hus / Villa Ut ur marknaden

Säljande pris:1 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Lastovo
Fördelar:
  • Först raden till havet
  • Havsutsikt
  • Garage
  • Parkering
  • Gamla stenhus vid
Beskrivning:

Boyta: 290
Landyta: 460
Antal rum: 8
Antal våningar: 3
Antal badrum: 4
Avstånd från havet: 5 m

 

Hus på ön Lastovo, beläget i första raden till havet i Pasadur. Denna lilla plats ligger på västra sidan av ön, ansluten till Prezba-ön vid den lilla bron, och är ett perfekt skydd för seglare på grund av skyddet av alla vindar. På grund av dess naturliga skönhet och rena hav lockar detta område också ett stort antal turister från hela världen. Med 290 m2 boyta ligger denna fastighet i första raden till havet i en skyddad vik. Det är fördelat på tre våningar, med totalt 4 sviter. Alla lägenheter är fullt möblerade, utrustade och luftkonditionerade.

Bottenvåningen består av lägenhet med egen ingång, 60 m2, bestående av kök, matsal, vardagsrum, två sovrum, badrum och terrass på 16 m2 med en fin havsutsikt.

På första våningen finns en lägenhet på 110 m2 med ingång på baksidan av huset. Denna lägenhet består av ett rymligt kök, matsal, vardagsrum, arbetsrum, två sovrum, rymliga badrum, två toaletter och en balkong på 10m2 med utsikt över havet. På golvet är golvvärmen inställd.

Andra våningen består av två mindre lägenheter, båda med kök, två sovrum, ett badrum och en takterrass med vacker havsutsikt.

Huset har också ett garage på 50 m2 och en parkeringsplats framför huset. Det finns också ett förråd på 16 m2. Runt huset finns en odlad trädgård med trädgårdsmöbler samt en solig terrass. Bakom huset finns en täckt terrass på 35 m2, förbunden med grill, kök och två eldstäder. Förutom stadsvatten finns en vattentank (90 m3) samt telefon och internetanslutning.

Fastigheten är idealisk för en trevlig familjesemester eller semesteruthyrning, bort från stadsbuller och upptagen verklighet. Stränder är steniga, och det var ingen mänsklig intervention eller förstörelse av dem. Havet är kristallklart och lockar turister från hela världen.

Lägesbeskrivning
Lastovo is an island municipality in the Dubrovnik-Neretva County in Croatia. The municipality consists of 46 islands with a total population of 792 people, of which 93% are ethnic Croats, and a land area of approximately 53 square kilometres.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.