Kroatien, Omis - Modern villa med fin utsikt, till salu
Dalmatiska kusten

Ref. : 2019/49, Hus / Villa Ut ur marknaden

Säljande pris:1 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Omis
Fördelar:
  • Havsutsikt
  • Parkering
  • Garage
  • Lyxvilla
  • Moderna
  • Gamla stenhus vid
  • Det har ett energicertifikat
Beskrivning:

Boyta: 427
Landyta: 615
Antal rum: 6
Antal våningar: 3
Antal badrum: 5
Avstånd från havet: 30 m

 

Villa med modern arkitektur, belägen i en romantisk dalmatisk by med vackra stränder och ett exceptionellt rent hav. Fastigheten ligger i stadens centrum och nära restauranger och kaféer, på grund av dess läge och förhöjda positioner är det befriat från folkmassor och buller. Havet ligger på ett avstånd av 30 m flygbolag eller 100 m promenad.

Med tanke på den höga positionen har fastigheten en utmärkt utsikt över havet, även från bottenvåningen. Den består av 3 våningar - bottenvåning och två våningar. På bottenvåningen finns två lägenheter med ett sovrum, täckt terrass, vardagsrum, extra rum och förvaring. På första och andra våningen finns en duplexlägenhet. På bottenvåningen i tvåvåningsplanen finns 3 bekväma sovrum, varav en har sin egen garderob, 2 badrum, varav en är 18,5m2, en tvättstuga på 14m2, en hall och en täckt, sluten terrass på 24 m2. Den inre trappan leder till andra våningen i en tvåvåningslägenhet med ett vardagsrum på 44m2 med matsal, kök, skafferi, toalett, garderob, korridor och arbetsrum. På denna våning finns ett garage på 29m2. Eftersom åtkomstvägen ligger på norra sidan finns det även utomhusparkeringsplatser på denna våning.

Huset byggdes för ägarens behov, med utmärkt utrustning och material av hög kvalitet som används. Husets omgivningar är snyggt inredda och väl underhållna. Hjälpen rum med stor grill och ett täckt utomhus matbord är gjorda av hög kvalitet och bekvämt. Den här egenskapen är en utmärkt möjlighet för någon som vill njuta av komfort och nära vackra stränder i en liten dalmatisk plats. Tillsammans med husägare säljer en 7m båt.

Lägesbeskrivning
Omiš (pronounced [ɔ̌miːʃ], Latin and Italian: Almissa) is a town and port in the Dalmatia region of Croatia, and is a municipality in the Split-Dalmatia County. The town is situated approximately 25 kilometres (16 miles) south-east of Croatia's second largest city, Split. Its location is where the emerald-green Cetina River[1] meets the Adriatic Sea (Croatian: Jadransko More). Omiš municipality has a population of 14,936[2] and its area is 266 square kilometres (103 sq mi).

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.