Kroatien, Peljesac - Hus / Villa på stranden, till salu
Dalmatiska kusten

Ref. : 4783/30, Hus / Villa Försäljning

Säljande pris:240.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Peljesac
Fördelar:
  • Först raden till havet
  • Havsutsikt
  • Garage
  • Exklusiv försäljning
Beskrivning:

Boyta: 75
Landyta: 100
Antal rum: 2
Antal badrum: 1
Avstånd från havet: 5 m

 

Utmärkt egendom på stranden, beläget i en liten fiskeby Zuljana, på den sydvästra kusten av Peljesac halvön. Denna plats kan skryta med ett vackert landskap, kristallklart vatten och en tallskog sträcker sig längs havet. Med direkt tillgång till stranden är detta hus en utmärkt investering för att njuta av och koppla av med ljudet av havet.

Total boyta på 75 m2, består av två sovrum, kök och matsal, badrum, skafferi och garage. Eftersom garaget har en liten yta, fungerar det för närvarande som ett andra förvaringsrum. Huset ligger mellan stranden och tillfartsvägen, med all nödvändig infrastruktur (stadens vattenförsörjning, el och septiktank).

Huset är berikat med en trädgård på 100 m2, med ett palmer, som erbjuder en trevlig nyans under de varma sommardagen. På grund av sin unika läge är huset idealiskt för turistuthyrning, medan det omgivande området är idealiskt för promenader, cykling och vandring.

Lägesbeskrivning
Peljesac (Croatian pronunciation: [pɛ̌ʎɛʃats]) (local Chakavian dialect: Pelišac; Italian: Sabbioncello) is a peninsula in southern Dalmatia[1] in Croatia. The peninsula is part of the Dubrovnik-Neretva County and is the second largest peninsula in Croatia. From the isthmus that begins at Ston, to the top of Cape Lovista, it is 65 km or 40 mi long.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.Liknande fastigheter