Kroatien, Primosten - Stenhus idealisk för naturälskare, till salu
Dalmatiska kusten

Ref. : 4805/30, Hus / Villa/Byggnad tomt Försäljning

Säljande pris:49.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Primosten
Fördelar:
  • Gamla stenhus vid
Beskrivning:

Boyta: 66
Landyta: 628

 

Ruin stenhus som ligger 2 km från staden Primosten, i en avskild del av den obebodda byn, omgiven av vingårdar. Huset har en yta på 66 m2, belägen på en tomt på 628 m2. Huset har stenmurar 60 cm breda och en vägg lutar på en sten. Den befintliga anläggningen, tillsammans med ladugården, kan rekonstrueras till 90 m2 bottenvåning + vind.

Det finns två åtkomstvägar till tomten. Ovan finns en åtkomstväg med rätt att använda, som kan ordnas i samförstånd med andra användare. Banan nedan är officiell och är bredden på en bil. Vatten- och elanslutningen ligger i närheten.

Fastigheten är en idealisk möjlighet för naturälskare, och med den nödvändiga återuppbyggnaden kan du få en charmig oas av fred. Fastigheten erbjuder en stor turist potential (som en villa med pool) på grund av närheten av staden Primosten som är ett populärt turistmål och kan också användas som ett fritidshus och fly från vardagen.

Lägesbeskrivning
Primošten (pronounced [prǐmɔʃtɛn]; Italian: Capocesto) is a town in Croatia, and a part of the Šibenik-Knin County. It is situated in the south, between the cities of Šibenik and Trogir, on the Adriatic coast. 97.03% of the citizens are Croats.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.Liknande fastigheter