Kroatien, Rogoznica - Hus med vackert läge vid havet
Dalmatiska kusten

Ref. : 2022/329, Hus / Villa Försäljning

Säljande pris:1.150.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Rogoznica
Fördelar:
  • Havsutsikt
  • Parkering
  • Bästa erbjudande
  • Exklusiv försäljning
  • Det har ett energicertifikat
Beskrivning:

Boyta: 396
Landyta: 770
Antal rum: 9
Antal våningar: 3
Antal badrum: 9
Avstånd från havet: 10 m

 

Lägenhetshus i ett vackert läge, första raden till havet från bara några steg till stranden i turiststaden Sevid.

Fastigheten har 396 m2 och byggdes på en tomt om 770 m2. Det är fördelat på fyra våningar. På bottenvåningen finns tre studiolägenheter bestående av ett kök och ett sovrum och ett badrum. En extern trappa leder till första våningen på cirka 150 m2 där det finns tre ettrumslägenheter. Lägenheterna består av ett vardagsrum, matsal, ett sovrum och ett badrum. En av dessa lägenheter har renoverats och dess fördel är 40 m2 med tillgång till en terrass på 35 m2. Utemöbler är placerade på terrassen och förutom enastående havsutsikt erbjuder den även en trevlig vistelse under de varmare månaderna. Övervåningen har tre sovrum och tre badrum, vardagsrum och kök.

Fastigheten har en källare och en krog på 30 m2 samt rätt att uppgradera ytterligare 40m2. Fördelen med fastigheten är bryggan med båtplats för en båt som är placerad framför huset och den inglasade södra sidan av huset som ger en imponerande havsutsikt även inne i byggnaden. Nära till alla nödvändiga faciliteter för livet.

Sevid är en juvel i Adriatiska havet som ligger vid kusten i centrala Dalmatien, känd för sitt kristallklara hav, sandstränder och många öar och holmar. Ett idealiskt val för älskare av en lugn plats som erbjuder en paus från stadens liv och rörelse.

Lägesbeskrivning
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.