Kroatien, Sibenik - Familjehus
Dalmatiska kusten

Ref. : 5020/30, Hus / Villa Försäljning

Säljande pris:320.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Sibenik
Fördelar:
  • Parkering
  • Det har ett energicertifikat
Beskrivning:

Boyta: 125
Landyta: 1549
Antal rum: 4
Antal badrum: 1
Avstånd från havet: 5000 m

 

Till salu är ett familjehus på 125m2 beläget på en tomt på 1549m2 nära staden Sibenik.
Det är ett envåningshus med vind, som är tillverkat av fasta material enligt standarderna från 2014. Anläggningen är dekorerad och underhålls regelbundet.

Den består av en entré, hall, vardagsrum, kök, 4 sovrum, badrum, toalett, stor täckt terrass med grill och tekniskt utrymme.

Varmvattenvärme finns på solpaneler och har centralvärme på pellets, det finns golvvärme i badrummet och toaletten, två luftkonditioneringsapparater och huset har extern isolering.
Det ligger i ett bostadsområde på en byggnadstomt med flera baldakin utan ytterligare trädgårdslandskap, på ett avstånd av 5 km från havet och de första stränderna, 12 km från staden Sibenik och 26 km från flygplatsen.

Alla nödvändiga faciliteter som: butik, bageri, restauranger, kyrka, busstation, tågstation och skola, finns i närheten.

Det finns en möjlighet att köpa ytterligare byggmark på 638m2, och priset skulle bli 360 000 euro. Mer information om marken under referensnummer 5020/30a.

Lägesbeskrivning
Sibenik
Šibenik (Croatian pronunciation: [ʃîbeniːk]) is a historic town in Croatia, located in central Dalmatia where the river Krka flows into the Adriatic Sea. Šibenik is a political, educational, transport, industrial and tourist center of Šibenik–Knin County.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.Liknande fastigheter