Kroatien, Sibenik - Hus / villa med pool, havet
Dalmatiska kusten

Ref. : 4581/30, Hus / Villa Försäljning

Säljande pris:4.000.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Sibenik
Fördelar:
  • Först raden till havet
  • Simbassäng
  • Havsutsikt
  • Parkering
  • Lyxvilla
  • Moderna
  • Det har ett energicertifikat
Beskrivning:

Boyta: 500
Landyta: 2600
Antal rum: 13
Antal våningar: 3
Antal badrum: 11
Avstånd från havet: 5 m

 

Denna vackra villa ligger i ett utmärkt läge, precis vid havet, intill stranden nära Sibenik.

Villan byggdes på en 2600 m2 tomt, består av två våningar med 500 m2 boyta. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum med TV, DVD och öppen spis, ett fullt utrustat och utrustat stora kök och matbord. Exit från vardagsrummet leder till en vacker terrass med utsikt över havet där gästerna kan njuta av en måltid när som helst på dagen eller bara koppla av, sola eller bara njuta. Den första våningen i villan består av två flyglar, var uppdelad i två våningar med egen privat trappa. Varje vinge består av tre sovrum med dubbelsängar, ett rum för barn, två badrum och två separata toaletter. Det öppna vardagsrummet är utrustat med en soffa, TV, DVD. Köket ligger också här. Exit från vardagsrummet leder till terrassen med trädgårdsmöbler där du kan njuta av utsikten över havet och öarna. Alla rum i villan har en TV och Internet.

Det är omgivet av vacker, odlade trädgård som är inrett i medelhavsstil som erbjuder fullständig sekretess. För fullständig njutning poolen och solstolar med utsikt över havet ligger på gården ..

Utmärkt läge vid havet, modern konstruktion och design, underbar havsutsikt från nästan alla rum och närhet till alla faciliteter gör denna fastighet idealisk för familj som bor eller en avkopplande semester bort från stress och buller i staden.

Lägesbeskrivning
Šibenik (Croatian pronunciation: [ʃîbeniːk]) is a historic town in Croatia, located in central Dalmatia where the river Krka flows into the Adriatic Sea. Šibenik is a political, educational, transport, industrial and tourist center of Šibenik–Knin County.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.Liknande fastigheter