Kroatien, Solta - Fristående hus med pool, till salu
Dalmatian islands

Ref. : 4821/30, Hus / Villa Försäljning

Säljande pris:480.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Solta
Fördelar:
  • Havsutsikt
  • Simbassäng
  • Parkering
  • Det har ett energicertifikat
Beskrivning:

Boyta: 392
Landyta: 432
Antal rum: 10
Antal våningar: 3
Antal badrum: 5
Avstånd från havet: 100 m

 

Fristående hus med pool, beläget i Sesula-bukten i Maslinica på västra kusten av ön Solta. Maslinica kännetecknas av ett vackert landskap med tallskogar och dolda stenstränder medan en av de vackraste ansjovisna i Adriatiska havet - Sesula-bukten lockar många båtfolk. Med ett bostadsområde på 392m2 ligger fastigheten på en tomt på 432m2 och 100m från havet. Den består av tre våningar - bottenvåning, första och andra våningen, med totalt fem lägenheter. Av de nämnda 5 är två på två våningar.

På bottenvåningen av huset är en rymlig lägenhet med två sovrum bestående av två sovrum, kök, matsal, badrum och vardagsrum och studiolägenhet (kök, badrum, säng).

På första våningen finns en smakfullt inredd lägenhet med tre sovrum, indelad i två våningar. Lägenheten har också en mindre balkong, liksom en vacker terrass. På övervåningen finns två sovrum och ett badrum, medan på bottenvåningen finns ett vardagsrum, matsal, kök, en vacker terrass på ca 30m2, sommarkök och ett litet förråd. På andra våningen i huset finns en vackert inredd lägenhet med tre sovrum, även duplex, med en rymlig terrass och havsutsikt. På nedre delen av lägenheten finns två sovrum, kök, vardagsrum, och på övre sidan finns ett sovrum och badrum.

Tomten är fullt utnyttjad, medan hela fastigheten är helt sluten. Inne i fastigheten finns en 24m2 pool, en stor stengrill och en terrass medan det finns fem parkeringsplatser bakom huset.

Fastigheten ligger i en lugn och fridfull del av en vik där en trevlig nautisk restaurang ligger, och centrum av Maslinica ligger bara några minuters promenad bort.

Med tanke på att denna del av ön med sin attraktiva skärgård och många vikar, inklusive Sesula, är ganska tilltalande för många båtåkare och vandrare, kan den här egenskapen vara av intresse för att rymma de många gästerna som Maslinica är hemporten och utgångspunkten för utforska Adriatiska skönheten. Huset har en stor turistpotential med det grundläggande begreppet att det inte är ett klassiskt turistobjekt på grund av dess bekväma tre sovrum som används året runt. Fastigheten är noggrant underhållen och representerar i slutändan en investering som är idealisk för familjesemester i en vacker, fridfull grön miljö med inget ljud, med omgivande olivlundar och tallskogar, poolen och havet i närheten.

På grund av positionen är den framtida potentialen för utvecklingen av Maslinica och hela ön Solta, och den nuvarande situationen, ett mycket intressant erbjudande från denna (fortfarande) oupptäckta ön.

Lägesbeskrivning
Šolta is an island in Croatia. It is situated in the Adriatic Sea in the central Dalmatian archipelago, west of the island of Brač, south of Split and east of the Drvenik islands, Drvenik Mali and Drvenik Veli.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.