Kroatien, Solta - Hus / villa, havet med kaj
Dalmatian islands

Ref. : 3837/30, Hus / Villa Såld

Säljande pris:350.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Solta

SÅLD!

Fördelar:
  • Först raden till havet
  • Havsutsikt
  • Parkering
  • Moderna
Beskrivning:

Boyta: 232
Landyta: 355
Antal rum: 4
Antal våningar: 3
Antal badrum: 3
Avstånd från havet: 5 m

 

Nya lyxiga hus / villa ligger i ett utmärkt läge, precis vid havet på ön Solta, och säljs som turist företag (boende för 9 personer)

Huset / villa är mycket välgjord. Den är byggd på en tomt på 355 m2 med totalt 233 m2 boyta. Framsidan av huset är täckt med Brac sten. Den består av 2 lägenheter. Båda lägenheterna består av ett kök, matsal och vardagsrum, 2 sovrum och badrum. På bottenvåningen finns en källare med garage och en liten lägenhet, som används som en tvätt. En rymlig terrass ligger framför huset och två täckt som ligger på första och andra våningen med fantastisk utsikt över havet. Vacker trädgård med träd och örter Medelhavs bidrar säkert till en perfekt bild av Adriatiska havet.

Perfekt läge, fantastiska 270 graders vy, 10 m avstånd från havet, trevlig tillgång till havet, kaj för liten båt och närhet till alla faciliteter (butiker och restauranger) gör denna plats idealisk för semester men också är utmärkt affärsmöjlighet.

Lägesbeskrivning
Šolta is an island in Croatia. It is situated in the Adriatic Sea in the central Dalmatian archipelago, west of the island of Brač, south of Split and east of the Drvenik islands, Drvenik Mali and Drvenik Veli.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.