Kroatien, Solta - Hus / villa, parhus, rekonstruerade, första raden mot havet
Dalmatian islands

Ref. : 3652/30, Hus / Villa Ut ur marknaden

Säljande pris:På begäran

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Solta
Fördelar:
  • Först raden till havet
  • Havsutsikt
  • Gamla stenhus vid
Beskrivning:

Boyta: 58
Antal rum: 3
Antal våningar: 2
Antal badrum: 2

 

Denna vackra parhus rekonstruerade hus / villa ligger i ett utmärkt läge, precis vid havet på en av de vackraste öarna i Adriatiska havet ön.

Det unika och exklusivitet i huset ger en utmärkt rekonstruktion utförs direkt av konservator, helt i linje med den historiska stadskärnan och i traditionen av gamla dalmatiska hus och material av hög kvalitet. Södra fasaden är belagd i dalmatiska sten, och väster och norr i traditionell gips. Taket har träkonstruktion täckt med kakel och sten takfoten. Fönstren har sten ram av den ursprungliga, Brac sten "blek". Dörrar och fönster är tillverkade av högkvalitativt aluminium med en rustik gröna träslöjd och aluminium persienner. Hela återuppbyggnaden var noggrant gjort för att passa i ett skyddat historiskt område där huset ligger.

Huset har en 68 m2 boyta och är sydväst locatedt. Ingången är på norra sidan och har tillgång till en bil. Huset har alla anslutningar verktyget. Hela huset dokumentation är korrekt men utrymmen inuti är inte definierade. Golv, kakel, mellanväggar måste vara som lämnar oändliga möjligheter för den framtida ägaren att anpassa och justera fastigheten.

Lägesbeskrivning
Šolta is an island in Croatia. It is situated in the Adriatic Sea in the central Dalmatian archipelago, west of the island of Brač, south of Split and east of the Drvenik islands, Drvenik Mali and Drvenik Veli.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.Liknande fastigheter