Kroatien, Solta - Underbar gård med havsutsikt, till salu
Dalmatian islands

Ref. : 2016/284, Hus / Villa Såld

Säljande pris:205.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Solta

SÅLD!

Fördelar:
  • Havsutsikt
Beskrivning:

Boyta: 184
Landyta: 2000
Antal rum: 2
Antal våningar: 1
Avstånd från havet: 600 m

 

En exceptionell fastighet belägen på ön Solta, med en vacker utsikt över Split och Brac kanalen. Den totala arealen är 2000 m2. På landet finns ett stenhus för renovering, ett bostadsområde på 140 m2 och två hjälpmöjligheter på 20 m2 och 24 m2.

Den stora platsen för detta land gör det möjligt för framtida ägare att få fullständig integritet, lugn, tyst och vacker utsikt.

I närheten av gården finns el- och vattenanslutningar, och åtkomstvägen till landet är ordnad. Eftersom fastigheten kräver fullständig renovering kommer den potentiella ägaren att kunna ordna det enligt egna önskemål. På grund av storleken på tomten finns det möjlighet till ytterligare fastighetsförlängningar.

Den här egenskapen utgör en idealisk möjlighet för personer som letar efter ett lugnt läge och för älskare av traditionella dalmatiska hus. Alla nödvändiga bekvämligheter som behövs för livet ligger i närheten.

Lägesbeskrivning
Solta
Šolta is an island in Croatia. It is situated in the Adriatic Sea in the central Dalmatian archipelago, west of the island of Brač, south of Split and east of the Drvenik islands, Drvenik Mali and Drvenik Veli.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.