Kroatien, Trogir - Takvåning med havsutsikt, till salu
Dalmatiska kusten

Ref. : 2019/56, Lägenhet Ut ur marknaden

Säljande pris:1 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Trogir
Fördelar:
  • Havsutsikt
  • Parkering
  • Nyproduktion
Beskrivning:

Boyta: 123
Antal rum: 3
Antal badrum: 2

 

Till salu är en utmärkt takvåning med vacker havsutsikt, beläget i området Trogir. Lägenheten ligger på 4: e våningen i en ny byggnad med hiss. Det sprids på 123,08 m2 netto yta (brutto 157,45 m2), varav 100,80 m2 intern yta, 56,65 m2 exteriör terrasser och balkonger och 11,88 m2 yta av yttre parkeringsplats .

Fastigheten har en modern arkitektur, en utmärkt layout av en öppen typ med mycket dagsljus. Den stora södra terrassen med en vacker utsikt över Trogir skärgård är asfalterad med en välkänd Brac sten, och det finns också en anläggning för jacuzzi.

Lägenheten består av tre sovrum och två badrum, varav två sovrum och ett badrum ligger på västra sidan, och ett sovrum och ett badrum på östra sidan av lägenheten. Alla rum har havsutsikt och två är med en loggia. Stort vardagsrum med öppet kök och matsal ligger på södra sidan av lägenheten, kännetecknad av stora glasskjutdörrar och en utmärkt öppen havsutsikt. Golven är täckta med högkvalitativ parkett. Alla rum och vardagsrum är luftkonditionerade. Lägenheten säljs omöblerad.

Lägesbeskrivning
Trogir
Trogir (Latin: Tragurium; Ancient Greek: Τραγύριον, Tragyrion or Τραγούριον, Tragourion Trogkir; Italian: Traù; Hungarian: Trau) is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia, with a population of 10,818 (2011) and a total municipality population of 13,260 (2011). The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Ciovo.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.