Kroatien, Zadar - Modern villa med havsutsikt och pool
Dalmatiska kusten

Ref. : 2018/191, Hus / Villa Försäljning

Säljande pris:1.100.000 €

Obs: Använd denna knapp för att lägga till denna fastigheter till din lista.
Du kan komma åt den senare att välja länken "min lista".

Läge: Zadar
Fördelar:
  • Simbassäng
  • Havsutsikt
  • Parkering
  • Lyxvilla
  • Moderna
  • Nyproduktion
  • Bästa erbjudande
  • Det har ett energicertifikat
Beskrivning:

Boyta: 220
Landyta: 484
Antal rum: 4
Antal badrum: 4
Avstånd från havet: 35 m

 

Lyxig designad villa med havsutsikt och pool, belägen i en liten by nära staden Zadar. Fastigheten ligger på en tomt om 484 m2 med en total boyta på 220 m2 och är fördelad på tre våningar.

På bottenvåningen finns ett sovrum med dubbelsäng, fullt utrustad matsal och kök och vardagsrum samt en liten toalett. På första våningen finns tre luftkonditionerade sovrum. Det ena är ett barnrum medan de andra två är sovrum med dubbelsäng och badrum som har tillgång till loggier med utsikt över havet. På andra våningen finns en stor takterrass med solstolar, sittplatser och jacuzzi.

Alla badrum har eget badrum och har duschkabin och golvvärme. Bottenvåningen leder till trädgården och terrassen där den uppvärmda poolen och solstolarna finns. Villan är helt inhägnad och erbjuder avskildhet. I närheten finns många sand- och klapperstensstränder med kristallklart hav omgiven av grön medelhavsvegetation. Också inte långt från platsen finns flera nationalparker. Förutom en lugn familjesemester är huset perfekt för turistuthyrning.

Lägesbeskrivning
Zadar
Zadar (Croatian pronunciation: [zâdar]; see other names) is the 5th largest city in Croatia situated on the Adriatic Sea. Zadar is a historical centre of Dalmatia as well as the seat of the Roman Catholic Archdiocese of Zadar. Zadar is a city with rich history dating from prehistoric times to present days.

Klicka för mer

Den här egenskapen intresserar dig?
Lämna ditt meddelande

* Krävda Fält


Genom att klicka på Skicka godkänner du Allmänna Villkor.