Kjøp av eiendom

Buying property

Finn ut hvordan du kan kjøpe eiendom i Kroatia. De nyeste reglene og betingelsene for kjøp. Hvem kan kjøpe eiendom som en naturlig person, som må åpne en virksomhet å kjøpe en eiendom.Se mer

Hva du skal kjøpe?

What to buy

Konsulter en av våre eksperter for å hjelpe deg i å gjøre en beslutning, om å kjøpe en byggetomt, falleferdig hus eller en ny og ferdigstilt villa. Hvert alternativ har fordeler og ulemper. Se mer

Renovere eiendom

Renovate property

Et team av erfarne arkitekter, ingeniører og utbyggere vil hjelpe deg. Det profesjonelle personalet vil hjelpe deg med å renovere, utstyre eller bygge fra begynnelsen etter dine ønsker og betingelser. Se mer

Rettshjelp

Legal assistance

Det er vanskelig for deg å finne pålitelig og faglig kvalifisert person, har vi valgt nettopp en slik for din sikkerhet, som vil gjøre dine beslutninger enklere og tryggere. Se mer

Annonsering

 

Advertise

 

Din første alternativet er:

Selge utelukkende gjennom vårt byrå - eksklusiv kontrakt for 12 måneder - byrå provisjon fra salget er 4% + mva.

Eksklusiv avtale innebærer at du gir din eiendom bare for vår annonsering, og vi vil tilby det til alle våre partnere i inn- og utland.

  • Hva en eksklusiv kontrakt innebærer?

Signering av Exclusive Brokerage avtalen for vår bedrift er et tegn på at du har anerkjent oss som en seriøs partner i å oppnå felles mål - realisering av å selge din eiendom. For oss er det en plikt å bruke alle vårt potensial og erfaring i presentasjonen av din eiendom på markedet gjennom alle tilgjengelige markedsføringskanaler.

  • koordinert markedsføring

Det faktum at alle aktiviteter knyttet til salg er ledet av ett selskap, gir kundene en klarere visjon om hva selger forventer. Det er ingen forvirret kunder som finner den samme eiendoms feilaktig presenteres på ulike måter og med ulike priser. Koordinering av aktiviteter hindrer inntrykk av at fast eiendom som tilbys "all around", og at selgeren selger for enhver pris.

  • Sikkerhet

Hvis du tilbyr eiendommen til markedet på egen hånd, er dine personlige data synlig for alle mennesker som kan misbruke den. Samtaler ved alvorlige eller useriøse kunder oppstå når som helst, selv når det ikke passer deg. Med vår agent kan du enkelt ordne en modus for kommunikasjon, og vi vil ta rollen som filtrering useriøse kunder. De alvorlige og deres ønsker og tilbud vil bli videresendt til deg i tide og måten som passer deg best.

  • Spesialbehandling

Alle eiendommer som eieren signert en eksklusiv kontrakt for mekling vil finne en spesiell plass i våre markedstiltak i anledning av viktige datoene, for eiendomsmegling konferanser, i spesialiserte blader. Når vi har muligheten til å annonsere fast eiendom, er det alltid en fra porteføljen av våre partnere som signert en eksklusiv avtale om mekling og anerkjent oss som alvorlige.

Din andre alternativet er:

Standard kontrakt der Byrprovisjon er 3% + mva.

Din tredje alternativet er:

Annonsering på våre nettsider - 12 måneder for 1,000KN + mva (totalt 1,250KN per år). For annonser, vil alle våre samarbeidspartnere og andre besøkende har all direkte informasjon. I tilfelle at noen andre selger eiendommen, trenger du ikke har andre forpliktelser overfor oss.

 

Kontakt oss for mer informasjon

Over 20.000 eiendommer

Over 20,000 properties

Med over 20 000 eiendommer, tror vi at vi kan etterkomme en forespørsel, takket være uovertruffen nettverk av samarbeidspartnere, private selgere og leietakere. Gjennom dette nettverket har vi tilgang til de beste eiendomsmegling som finnes på markedet i den mest fantastiske og de mest attraktive stedene i Kroatia. Se mer

Diskret salg

Discrete sales

Vi finner at skjønn salget er viktig som en form for aktivum beskyttelse og business bilde av vår klient leverandør, som ofte bestemmer bare for denne tjenesten, og dermed ønsker å ta deres eiendom, ikke annonsere generalisert salgsfremmende kanaler, men bare på vår side. Se mer

Top Kroatia agenter

Top Croatia agents

Medlemmer portal Croestate er av høyeste kvalitet byråer og agenter for mekling i eiendomssalg . Alt er sertifisert og lisensiert for eiendomsmegling mekling. Unngå ulovlig og uprofesjonelt etater. Se mer

Nyeste informasjon

Newest information

Informasjon og eiendomsdata er oppdatert på en daglig basis. Våre IT-spesialister legge inn nye data og informasjon som muliggjør deg den mest nøyaktig informasjon om eiendomsmegling ... Se mer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.