Kjøp av eiendom

Buying property

Finn ut hvordan du kan kjøpe eiendom i Kroatia. De nyeste reglene og betingelsene for kjøp. Hvem kan kjøpe eiendom som en naturlig person, som må åpne en virksomhet å kjøpe en eiendom.Se mer

Hva du skal kjøpe?

What to buy

Konsulter en av våre eksperter for å hjelpe deg i å gjøre en beslutning, om å kjøpe en byggetomt, falleferdig hus eller en ny og ferdigstilt villa. Hvert alternativ har fordeler og ulemper. Se mer

Renovere eiendom

Renovate property

Et team av erfarne arkitekter, ingeniører og utbyggere vil hjelpe deg. Det profesjonelle personalet vil hjelpe deg med å renovere, utstyre eller bygge fra begynnelsen etter dine ønsker og betingelser. Se mer

Rettshjelp

Legal assistance

Det er vanskelig for deg å finne pålitelig og faglig kvalifisert person, har vi valgt nettopp en slik for din sikkerhet, som vil gjøre dine beslutninger enklere og tryggere. Se mer

Byggefirmaer

Under konstruksjonen av en ny bolig eller renovering av gamle, er vårt team av byggepartnere og medarbeidere alltid til rådighet med kvalitetsbyggingsløsninger, med spesiell oppmerksomhet til dine ideer. Fra vårt brede spektrum av respektable og profesjonelle personer og selskaper spesialisert på byggeprosesser, vil Broker eiendomsmegling gi deg en konsultasjon med dem alle, og du vil få et isight i flere forskjellige tilbud utelukkende i henhold til dine kriterier og preferanser som du vil kunne velge den rette.

Construction companies


Våre partnere, i mange år, er engasjert i bygging av bygninger, rekonstruksjoner og tilpasninger, og utfører alle typer bygg- og reparasjonsarbeid. De tilbyr en rekke tjenester i alle stadier av renovering, inkludert konsultasjon, prøveområde, foreløpig design og kostnadsoverslag, koordinering av arbeid og ytelse i en særlig grad.

Alle våre partnere drives av fagfolk og eksperter med mange års erfaring, og de oppfyller selv de mest krevende forventningene, samtidig som de forblir så effektive og fordelaktige som mulig. Til hvert prosjekt gir de spesiell oppmerksomhet, aksepterer ansvarlig og profesjonelt alt for å oppnå de optimale løsningene.

Construction companies 2

Før kontrakten går våre partnere først og fremst på stedet der de får innblikk i tilstanden til eiendommen og blir kjent med dine ønsker og ønsker. Dette etterfølges av utarbeidelse av begrepsdesign og kvantitetsregning i samsvar med de avtalte verkene. Hvis du ikke kan bestemme hvordan du skal tilpasse din plass, vil våre partnere være tilgjengelige for å hjelpe deg eller å tilby sine egne ideer ved valg av materialer, layout, farge og andre detaljer for å komme opp med den perfekte løsningen.

Construction companies 3

Med mange års erfaring og organisatoriske, tekniske og menneskelige ressurser har alle våre partnere oppnådd bemerkelsesverdig suksess på alle prosjekter. Deres selskaper er bygget av prinsippene til en læringsorganisasjon som utvikler og tilpasser seg turbulente forandringer og konstant innovasjon i et forretningsmiljø, mens deres vellykkede fremtid er basert på kvaliteten på ytelse, ansvarlighet, fleksibilitet og overholdelse av frister for å oppnå ideell løsning på gjensidig tilfredsstillelse.

Kontakt oss

Over 20.000 eiendommer

Over 20,000 properties

Med over 20 000 eiendommer, tror vi at vi kan etterkomme en forespørsel, takket være uovertruffen nettverk av samarbeidspartnere, private selgere og leietakere. Gjennom dette nettverket har vi tilgang til de beste eiendomsmegling som finnes på markedet i den mest fantastiske og de mest attraktive stedene i Kroatia. Se mer

Diskret salg

Discrete sales

Vi finner at skjønn salget er viktig som en form for aktivum beskyttelse og business bilde av vår klient leverandør, som ofte bestemmer bare for denne tjenesten, og dermed ønsker å ta deres eiendom, ikke annonsere generalisert salgsfremmende kanaler, men bare på vår side. Se mer

Top Kroatia agenter

Top Croatia agents

Medlemmer portal Croestate er av høyeste kvalitet byråer og agenter for mekling i eiendomssalg . Alt er sertifisert og lisensiert for eiendomsmegling mekling. Unngå ulovlig og uprofesjonelt etater. Se mer

Nyeste informasjon

Newest information

Informasjon og eiendomsdata er oppdatert på en daglig basis. Våre IT-spesialister legge inn nye data og informasjon som muliggjør deg den mest nøyaktig informasjon om eiendomsmegling ... Se mer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.