Kjøp av eiendom

Buying property

Finn ut hvordan du kan kjøpe eiendom i Kroatia. De nyeste reglene og betingelsene for kjøp. Hvem kan kjøpe eiendom som en naturlig person, som må åpne en virksomhet å kjøpe en eiendom.Se mer

Hva du skal kjøpe?

What to buy

Konsulter en av våre eksperter for å hjelpe deg i å gjøre en beslutning, om å kjøpe en byggetomt, falleferdig hus eller en ny og ferdigstilt villa. Hvert alternativ har fordeler og ulemper. Se mer

Renovere eiendom

Renovate property

Et team av erfarne arkitekter, ingeniører og utbyggere vil hjelpe deg. Det profesjonelle personalet vil hjelpe deg med å renovere, utstyre eller bygge fra begynnelsen etter dine ønsker og betingelser. Se mer

Rettshjelp

Legal assistance

Det er vanskelig for deg å finne pålitelig og faglig kvalifisert person, har vi valgt nettopp en slik for din sikkerhet, som vil gjøre dine beslutninger enklere og tryggere. Se mer

Diskret Kroatia eiendomssalg

Discrete Croatia property salesGjennom Asset Management, en av de viktigste kriteriene for et vellykket forhold med en klient pålitelighet, og likevel på den annen side er det viktig å tilby som ikke finnes noe annet sted. Megler fast eiendom for år, høydepunkter og prøver å gjøre sin vei ved å dyrke merke trygg, pålitelig og diskré byrå med et uslåelig tilbud, en stor innsats for å bygge tillit med sine kunder, mens kvalitet og ansvarlig tilnærming til å løse hver spørring gir sine kunder vet som fullt ut kan stole på vår kompetanse og kunnskap, og for oss sin interesse er like viktig som vår egen. Derfor finner vi at skjønn salget viktige som en form for aktivum beskyttelse og business bilde av vår klient leverandør, som ofte bestemmer bare for denne tjenesten, og dermed ønsker å ta deres eiendom, ikke annonsere generalisert salgsfremmende kanaler, men bare på vår side . Denne tilliten vår evner, merkevare og lange tradisjoner og erfaring fra kapitalforvaltning som vil i sin dømmekraft til å identifisere hensiktsmessige og seriøs kjøper henvise til de gjensidige krav og særbehandling av det samme.

Ofte i løpet av salgsprosessen gjelder mange uenigheter mellom selger og kjøper, og dermed unødvendig stress og noen ganger til real verbal beregningen, derfor skjønn salget gjør at våre kunder til trygt oppnå de ønskede salg, annonsering er bare gjennom nettstedet vårt, forlot våre profesjonelle lag segmentering og krever umiddelbar separasjon av målgruppen som de observerte egenskapene til å være akkurat som de vil, og kjøp og salg selv foregår effektivt og raskt, uten mye arbeid og bortkastet tid.

Skjønnsmessige salgs aktivere sine kunder å beskytte sine interesser i det offentlige øye, en nabo som ofte skaper et falskt bilde for å oppmuntre misunnelse, forretningsmiljø som oppfordrer til en rekke sladder og venner som er tilsvarende unødvendig å gi råd og så videre.

Discrete Croatia property sales 2

Såvidt kunder, antyder skjønns salg kontakte vårt kontor og direkte elektroniske henvendelser til vårt byrå lett kan nå den beste egenskapen som ikke finner andre steder på Internett. Megler eiendomsannonser over 20 000 eiendommer i sitt tilbud, som på sitt eget nettsted, som gjennom offentlige annonser og søkemotorer. Foruten disse, i vår database, kan du finne opptil 500 eiendommer som selges gjennom diskret, det vil si, de beste egenskapene som det er ingen andre enn megleren fast eiendom IT og salgsteam lenker. Skjønnsmessige salg så den slags eksklusive tilbud for våre kunder som ønsker å investere i de gode egenskapene til en spesiell type som aldri har vært utsatt for det offentlige øye, og dermed beholde en viss intimitet og intriger av mystikk. Siden ordstillingen av de vakreste og høyeste kvalitet fast eiendom som du ikke finner andre steder på Internett, innebærer dette hotellet potensielt perfekte valget for våre kunder.

Oppsummering ovenfor, kommer vi til å vite at dette reparasjonstjenester er viktig og nyttig å kjøpe, selv om gjennomsiktig og legitim, forblir usynlig for partene ikke angår deg, og at du ikke trenger å ha kontakt eller påvirke det samme. Dette gir beskyttelse og informasjonspolitikk, som til slutt resulterer i en pen og rolig business venture, til tilfredsstillelse av interesserte bedrifter. Skjønns tilbudet muliggjør oppnåelse av spesifikke krav om at målet skjer ved direkte kontakt med vårt kontor, samt et utvalg av ekstraordinære egenskaper som vi opprettholder i vår database for alvorlige og konkrete kunder som vet hva de vil.

Over 20.000 eiendommer

Over 20,000 properties

Med over 20 000 eiendommer, tror vi at vi kan etterkomme en forespørsel, takket være uovertruffen nettverk av samarbeidspartnere, private selgere og leietakere. Gjennom dette nettverket har vi tilgang til de beste eiendomsmegling som finnes på markedet i den mest fantastiske og de mest attraktive stedene i Kroatia. Se mer

Diskret salg

Discrete sales

Vi finner at skjønn salget er viktig som en form for aktivum beskyttelse og business bilde av vår klient leverandør, som ofte bestemmer bare for denne tjenesten, og dermed ønsker å ta deres eiendom, ikke annonsere generalisert salgsfremmende kanaler, men bare på vår side. Se mer

Top Kroatia agenter

Top Croatia agents

Medlemmer portal Croestate er av høyeste kvalitet byråer og agenter for mekling i eiendomssalg . Alt er sertifisert og lisensiert for eiendomsmegling mekling. Unngå ulovlig og uprofesjonelt etater. Se mer

Nyeste informasjon

Newest information

Informasjon og eiendomsdata er oppdatert på en daglig basis. Våre IT-spesialister legge inn nye data og informasjon som muliggjør deg den mest nøyaktig informasjon om eiendomsmegling ... Se mer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.