Kjøp av eiendom

Buying property

Finn ut hvordan du kan kjøpe eiendom i Kroatia. De nyeste reglene og betingelsene for kjøp. Hvem kan kjøpe eiendom som en naturlig person, som må åpne en virksomhet å kjøpe en eiendom.Se mer

Hva du skal kjøpe?

What to buy

Konsulter en av våre eksperter for å hjelpe deg i å gjøre en beslutning, om å kjøpe en byggetomt, falleferdig hus eller en ny og ferdigstilt villa. Hvert alternativ har fordeler og ulemper. Se mer

Renovere eiendom

Renovate property

Et team av erfarne arkitekter, ingeniører og utbyggere vil hjelpe deg. Det profesjonelle personalet vil hjelpe deg med å renovere, utstyre eller bygge fra begynnelsen etter dine ønsker og betingelser. Se mer

Rettshjelp

Legal assistance

Det er vanskelig for deg å finne pålitelig og faglig kvalifisert person, har vi valgt nettopp en slik for din sikkerhet, som vil gjøre dine beslutninger enklere og tryggere. Se mer

Du trenger advokater og regnskapsførere bistand

lawyers and accountants assistance

Det er uunngåelig, men også den mest kompliserte ting i salgskontrakten er absolutt advokattjenester og regnskapsførere, hvis arbeid representerer den siste fasen av hele denne spennende business venture salg og kjøp av fast eiendom, henholdsvis enige betingelser, veier og detaljer, er dette slutten på signaturen utenkelig uten å bruke krefter på nøyaktig montering av kjøpekontrakten og eierskifte.

Bekymret for sikkerheten av investeringer til sine kunder, forpliktelse til sine lojale partnere i advokatfirmaer og regnskapstjenester, vi utfører din beslutning på rett profesjonell måte, ansvarlig, nøyaktig og fullstendig, mens en personlig garanti og står bak hver av deres egenskaper .

Siden lovgivning Kroa system kan ofte være vanskelig å forstå, spesielt utenlandske statsborgere, kommer en eiendomsmegler til sine kunder til å møte med forklaringer av våre skattelover, samt de generelle om den nåværende tilstand av fast eiendom, og for videre forståelse av komplekse rettslige reguleringen tillater sine kunder juridisk rådgivning og tilgang til en hederlig advokatfirmaer og regnskap bedrifter bevist. På denne måten klienter gjør reell innsikt i mulighetene for å oppnå de nødvendige investeringer samt en fullstendig forklaring av salgsprosessen, og dens elementer og nødvendige dokumenter, forespurt av både kjøper og selger. Denne typen samarbeid for å forenkle beslutningsprosesser, noe som gjør dem tryggere, mer nøyaktig og enklere.

For å unngå språkbarrierer og tilhørende mangel på forståelse med utenlandske kunder, våre samarbeidspartnere i form av retten tolker og oversettere er alltid klar til tjeneste til sluttbrukere så mye som mulig nærmere juridisk korenspondaciju gjennom oversettelser av nødvendige dokumenter, forklaringer av juridiske dokumenter, skatteregler og endringer i eierskap eiendom.

lawyers and accountants assistance 2
Megler eiendomsmegling oppnår den første kontakten med vårt byrå på engelsk, men også på tysk, italiensk, spansk og russisk som viser ham som en respektabel partner for mange utenlandske investorer.
Språklig forbindelse med våre kunder helt fra starten av vårt videre samarbeid skaper basert profesjonell vennlig atmosfære, der regjeringen forståelse og toleranse, gjensidig respekt forretningsbehov, gjennom implementeringen av de avtalte elementer, for å til slutt oppnå de fastsatte målene.

Megler eiendom som en profesjonell virksomhet huset ser viktigheten av å overholde juridiske og skatteregler, og å systematisk engasjere kunder for å forenkle hele spekteret av lovgivende barrierer, tar et stort ansvar på seg å behørig fullføre hele prosessen fra begynnelse til slutt gir ikke rom for uløste problemer.

Over 20.000 eiendommer

Over 20,000 properties

Med over 20 000 eiendommer, tror vi at vi kan etterkomme en forespørsel, takket være uovertruffen nettverk av samarbeidspartnere, private selgere og leietakere. Gjennom dette nettverket har vi tilgang til de beste eiendomsmegling som finnes på markedet i den mest fantastiske og de mest attraktive stedene i Kroatia. Se mer

Diskret salg

Discrete sales

Vi finner at skjønn salget er viktig som en form for aktivum beskyttelse og business bilde av vår klient leverandør, som ofte bestemmer bare for denne tjenesten, og dermed ønsker å ta deres eiendom, ikke annonsere generalisert salgsfremmende kanaler, men bare på vår side. Se mer

Top Kroatia agenter

Top Croatia agents

Medlemmer portal Croestate er av høyeste kvalitet byråer og agenter for mekling i eiendomssalg . Alt er sertifisert og lisensiert for eiendomsmegling mekling. Unngå ulovlig og uprofesjonelt etater. Se mer

Nyeste informasjon

Newest information

Informasjon og eiendomsdata er oppdatert på en daglig basis. Våre IT-spesialister legge inn nye data og informasjon som muliggjør deg den mest nøyaktig informasjon om eiendomsmegling ... Se mer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.