Kjøp av eiendom

Buying property

Finn ut hvordan du kan kjøpe eiendom i Kroatia. De nyeste reglene og betingelsene for kjøp. Hvem kan kjøpe eiendom som en naturlig person, som må åpne en virksomhet å kjøpe en eiendom.Se mer

Hva du skal kjøpe?

What to buy

Konsulter en av våre eksperter for å hjelpe deg i å gjøre en beslutning, om å kjøpe en byggetomt, falleferdig hus eller en ny og ferdigstilt villa. Hvert alternativ har fordeler og ulemper. Se mer

Renovere eiendom

Renovate property

Et team av erfarne arkitekter, ingeniører og utbyggere vil hjelpe deg. Det profesjonelle personalet vil hjelpe deg med å renovere, utstyre eller bygge fra begynnelsen etter dine ønsker og betingelser. Se mer

Rettshjelp

Legal assistance

Det er vanskelig for deg å finne pålitelig og faglig kvalifisert person, har vi valgt nettopp en slik for din sikkerhet, som vil gjøre dine beslutninger enklere og tryggere. Se mer

Hvem og hvordan å kjøpe eiendom i Kroatia

Who_can_buy

Fra begynnelsen av februar 2009 har den kroatiske regjeringen fjernet alle hindringer for EU-borgere om kjøp av fast eiendom i Kroatia og brakt en ny lov som behandler EU-borgere på samme måte som kroatiske borgere. Med dette trekket, sluttet å bruke spesielle prosedyrer og ventelister som viktig i vår virksomhet. Fordi våre kunder er det meste utlendinger, er det svært viktig å nasjonalitet eller opprinnelsesland, fordi det var en av de grunnleggende betingelsene for muligheten for erverv av fast eiendom i Kroatia etter dem gjensidighet muligheten for kroatiske borgere å kjøpe eiendom i hjemlandet eller et land som Kroatia har inngått en avtale om utjevning av rettigheter når du kjøper eiendom.

Derfor utenlandske beboere har lettere tilgang til å kjøpe eiendom i Kroatia, takket være gode internasjonale diplomatiske forbindelser, men fortsatt de trenger samtykke fra Justisdepartementet, som har gitt legitimitet til hans signatur, eller en gyldig internasjonal traktat.

Et alternativ til de ovennevnte er etableringen av selskapet, noe som gjør det raskere og enklere alternativ som en del tilbyr skattelettelser og lignende fordeler, og de som setter opp en bedrift, eller allerede har etablert virksomhet i Kroatia, kan kjøpe eiendommer på vegne av selskapet.

Dersom eiendommen er allerede kjøpt og eid av folk fra utlandet, enten fysisk eller juridisk art i form av selskapet, det samme kan bli solgt uten problem. Den eneste forskjellen som kan fordele skatteplikt. Nemlig, hvis eiendommen er eid av mindre enn tre år, er den personen selge eiendommen forpliktet til å betale skatt i mengden på 35%, men hvis det har gått mer enn tre år med eierskap, skal skatteplikten opphøre.

Countries

Selvfølgelig anbefaler en eiendomsmegler sterkt at alle uklarheter knyttet til skatteregler og all annen informasjon, vennligst ta kontakt direkte vårt sentrale kontor, via post, telefon eller per post, som du allerede hendig, slik at du kan like grundig og nøyaktig forklare fungerende vår juridiske systemet, og gi deg kvalitet retningslinjer og instrukser for ytterligere tiltak.

Du kan kontakte oss med full tillit, fordi det er viktig at dere som våre kunder med en komplett tjeneste, pleie og beskytte dine interesser, vi respekterer dine ønsker og motiver, og gi deg profesjonell og effektiv gjennomføring av investeringen din.

Over 20.000 eiendommer

Over 20,000 properties

Med over 20 000 eiendommer, tror vi at vi kan etterkomme en forespørsel, takket være uovertruffen nettverk av samarbeidspartnere, private selgere og leietakere. Gjennom dette nettverket har vi tilgang til de beste eiendomsmegling som finnes på markedet i den mest fantastiske og de mest attraktive stedene i Kroatia. Se mer

Diskret salg

Discrete sales

Vi finner at skjønn salget er viktig som en form for aktivum beskyttelse og business bilde av vår klient leverandør, som ofte bestemmer bare for denne tjenesten, og dermed ønsker å ta deres eiendom, ikke annonsere generalisert salgsfremmende kanaler, men bare på vår side. Se mer

Top Kroatia agenter

Top Croatia agents

Medlemmer portal Croestate er av høyeste kvalitet byråer og agenter for mekling i eiendomssalg . Alt er sertifisert og lisensiert for eiendomsmegling mekling. Unngå ulovlig og uprofesjonelt etater. Se mer

Nyeste informasjon

Newest information

Informasjon og eiendomsdata er oppdatert på en daglig basis. Våre IT-spesialister legge inn nye data og informasjon som muliggjør deg den mest nøyaktig informasjon om eiendomsmegling ... Se mer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.