Kjøp av eiendom

Buying property

Finn ut hvordan du kan kjøpe eiendom i Kroatia. De nyeste reglene og betingelsene for kjøp. Hvem kan kjøpe eiendom som en naturlig person, som må åpne en virksomhet å kjøpe en eiendom.Se mer

Hva du skal kjøpe?

What to buy

Konsulter en av våre eksperter for å hjelpe deg i å gjøre en beslutning, om å kjøpe en byggetomt, falleferdig hus eller en ny og ferdigstilt villa. Hvert alternativ har fordeler og ulemper. Se mer

Renovere eiendom

Renovate property

Et team av erfarne arkitekter, ingeniører og utbyggere vil hjelpe deg. Det profesjonelle personalet vil hjelpe deg med å renovere, utstyre eller bygge fra begynnelsen etter dine ønsker og betingelser. Se mer

Rettshjelp

Legal assistance

Det er vanskelig for deg å finne pålitelig og faglig kvalifisert person, har vi valgt nettopp en slik for din sikkerhet, som vil gjøre dine beslutninger enklere og tryggere. Se mer

Kjøpe en fullført eiendom eller et land tomt?

buy a finished property or a building plot

Den viktigste grunnen til at potensielle kunder ofte mister en god mulighet til å velge en god historie er at de ikke godtar alle andre vilkår enn sine egne, noe som ofte er for fiktive, fordi, dessverre, det er ingen perfekt land, men det er bedre og verre, og derfor må alltid være klar til å godta noen kompromisser i første omgang for seg selv, og det er vanskelig å tenke på hva som egentlig ønsket, og uten noe som det faktisk kan.

På grunn av slike problemer, og tilbyr en eiendomsmegler råd og hjelp i å gjøre viktige beslutninger, i samarbeid med våre spesialister innen konstruksjon, som vil være glad for å gi dem gode råd for den potensielle bygging eller nyttig informasjon. Siden vi tilbyr høy kvalitet i et bredt spekter av kroatiske kystområde, er vi alltid klar til å tilby interessante objekter i området der du vil, eller kan gi noen interessante nye funksjoner i noen av de mest attraktive stedene for bygging.

buy a finished property or a building plot-2
Hvis du er sannsynlig å finne land for bygging og ønsker ikke å kjede deg med hele konstruksjonen prosedyren av et hus eller lignende objekter, eiendomsmegler, er du alltid klar til å tilby nye bygninger, villaer og annen lignende fast eiendom, som vel som i en gammel renovert steinhus på flott beliggenhet på stranden, ensomhet og lignende. I tillegg bør det legges merke til muligheten for å tomme land mellom de nye bygninger som er gamle hus som trenger å bli oppdatert. Våre mange års erfaring i kapitalforvaltning refererer til det faktum at denne type eiendom er meget interessant for våre kunder, fordi det allerede er bygget eiendom gir en rekke av høy kvalitet, kreative løsninger, og samtidig opprettholde en dalmatiske utseende og har allerede oppnådd inkludering i et naturområde, hvor eiendommen ligger.

Gode ​​råd er gull verdt, slik at du bare fordi, i samarbeid med vårt team av eksperter, vi kan hjelpe deg i dine refleksjoner om valg av land for dine ideer, allerede bygget eiendom, moderne utseende og mer luksuriøse stamtavle, renovert steinhus, eller de som ikke er blitt ennå.

Vår tilstedeværelse i markedet i lang tid og kunnskap understreker den høye myndighet for smart og ansvarlig valg, med henvisning til foretrukne dine krav for å maksimere din tilfredshet med kjøp og salg.

Over 20.000 eiendommer

Over 20,000 properties

Med over 20 000 eiendommer, tror vi at vi kan etterkomme en forespørsel, takket være uovertruffen nettverk av samarbeidspartnere, private selgere og leietakere. Gjennom dette nettverket har vi tilgang til de beste eiendomsmegling som finnes på markedet i den mest fantastiske og de mest attraktive stedene i Kroatia. Se mer

Diskret salg

Discrete sales

Vi finner at skjønn salget er viktig som en form for aktivum beskyttelse og business bilde av vår klient leverandør, som ofte bestemmer bare for denne tjenesten, og dermed ønsker å ta deres eiendom, ikke annonsere generalisert salgsfremmende kanaler, men bare på vår side. Se mer

Top Kroatia agenter

Top Croatia agents

Medlemmer portal Croestate er av høyeste kvalitet byråer og agenter for mekling i eiendomssalg . Alt er sertifisert og lisensiert for eiendomsmegling mekling. Unngå ulovlig og uprofesjonelt etater. Se mer

Nyeste informasjon

Newest information

Informasjon og eiendomsdata er oppdatert på en daglig basis. Våre IT-spesialister legge inn nye data og informasjon som muliggjør deg den mest nøyaktig informasjon om eiendomsmegling ... Se mer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.