Kjøp av eiendom

Buying property

Finn ut hvordan du kan kjøpe eiendom i Kroatia. De nyeste reglene og betingelsene for kjøp. Hvem kan kjøpe eiendom som en naturlig person, som må åpne en virksomhet å kjøpe en eiendom.Se mer

Hva du skal kjøpe?

What to buy

Konsulter en av våre eksperter for å hjelpe deg i å gjøre en beslutning, om å kjøpe en byggetomt, falleferdig hus eller en ny og ferdigstilt villa. Hvert alternativ har fordeler og ulemper. Se mer

Renovere eiendom

Renovate property

Et team av erfarne arkitekter, ingeniører og utbyggere vil hjelpe deg. Det profesjonelle personalet vil hjelpe deg med å renovere, utstyre eller bygge fra begynnelsen etter dine ønsker og betingelser. Se mer

Rettshjelp

Legal assistance

Det er vanskelig for deg å finne pålitelig og faglig kvalifisert person, har vi valgt nettopp en slik for din sikkerhet, som vil gjøre dine beslutninger enklere og tryggere. Se mer

Over 20.000 eiendommer i Kroatia for salg

Real Estates in Croatia for the sale Megler eiendomsmegling er den ledende organisasjonen for kapitalforvaltning i området av den østlige Adriaterhavskysten. Gjennom arbeid med høy kvalitet med lang erfaring og tradisjon for over 25 år, hver dag vi utvider vår virksomhet nettverk, slik at våre kunder et bredt spekter av valg av eksklusive eiendommer i et av de vakreste kystlinjene i verden.

Med over 20 000 eiendommer, tror vi at vi kan etterkomme en forespørsel, takket være uovertruffen nettverk av samarbeidspartnere, private selgere og leietakere. Gjennom dette nettverket har vi tilgang til de beste eiendomsmegling som finnes på markedet i den mest fantastiske og de mest attraktive stedene i Kroatia.

I vår rike tilbudet inkluderer moderne villaer, signert av respekterte arkitekter, som er i planlegging og design ved hjelp av de beste materialer, kombinert med høye miljø- og energistandarder. Samme villaene er bygget på en rekke interessante steder, så vi har dem langs kysten, med interessante spillover bassenger og en idyllisk utsikt over det åpne havet, og disse villaer ligger på åsene som tilbyr vakker panoramautsikt over skjærgården, unik på verdensnivå.

I tillegg til villaen, kan vi tilby luksusleiligheter, overdådig utstyrt for å bo og spise gledene som slites sommerdager, akkurat som resten av året.

Real Estates in Croatia for the sale 2

I tillegg kan interesserte kjøpere som utforsker vårt tilbud også komme over perler av Dalmatia og gamle steinhus, fullstendig renovert og tilpasset for å måle, også på steder som er fantastisk. Disse gamle husene, tillater full tilkobling med lokale levemåten og som sådan er svært ønskelig for avrunding følelser som Dalmatia som slike tilbud. Noen av disse egenskapene gir fullstendig isolasjon fra verden, de vakre øyene på den tredje narazvedenijoj kysten av verden, med en privat sandstrender og rullesteinsstrender, krystallklart vann og vakker natur.

Foruten renovert steinhus, housekeeping alltid holde de som er ennå å bli restaurert, og dermed forlate en stor plass for våre kunder å omorganisere dem etter dine egne ønsker og preferanser.

Real Estates in Croatia for the sale 3
Avrunding ut tilbudet, har en eiendomsmegler et stort utvalg av eneboliger i et rolig område egnet for familielivet med tilgang til alle viktige fasiliteter som dagens mennesker er nødvendig for liv og boliger for enslige og familier med barn. Så vi identifisere en rekke lite kontor, til store leiligheter i urbane områder med kreative forskjeller som hver individuelt tilbud.

Oppsummering ovenfor, er eiendomsmegler det beste valget for å lete etter boareal, en pålitelig partner, som vil alltid klar til å engasjere sine tilgjengelige ressurser for å møte tilbud og etterspørsel av sine kunder gjennom en profesjonell tilnærming og kompetanse i et team av unge og kompetente medarbeidere.
Vår uslåelig tilbud, og evne og vilje til å løse hver henvendelse, setter vårt byrå på toppen kapitalforvaltning langs hele kystområdet den kroatiske delen av Adriaterhavet.

Over 20.000 eiendommer

Over 20,000 properties

Med over 20 000 eiendommer, tror vi at vi kan etterkomme en forespørsel, takket være uovertruffen nettverk av samarbeidspartnere, private selgere og leietakere. Gjennom dette nettverket har vi tilgang til de beste eiendomsmegling som finnes på markedet i den mest fantastiske og de mest attraktive stedene i Kroatia. Se mer

Diskret salg

Discrete sales

Vi finner at skjønn salget er viktig som en form for aktivum beskyttelse og business bilde av vår klient leverandør, som ofte bestemmer bare for denne tjenesten, og dermed ønsker å ta deres eiendom, ikke annonsere generalisert salgsfremmende kanaler, men bare på vår side. Se mer

Top Kroatia agenter

Top Croatia agents

Medlemmer portal Croestate er av høyeste kvalitet byråer og agenter for mekling i eiendomssalg . Alt er sertifisert og lisensiert for eiendomsmegling mekling. Unngå ulovlig og uprofesjonelt etater. Se mer

Nyeste informasjon

Newest information

Informasjon og eiendomsdata er oppdatert på en daglig basis. Våre IT-spesialister legge inn nye data og informasjon som muliggjør deg den mest nøyaktig informasjon om eiendomsmegling ... Se mer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.