Kjøp av eiendom

Buying property

Finn ut hvordan du kan kjøpe eiendom i Kroatia. De nyeste reglene og betingelsene for kjøp. Hvem kan kjøpe eiendom som en naturlig person, som må åpne en virksomhet å kjøpe en eiendom.Se mer

Hva du skal kjøpe?

What to buy

Konsulter en av våre eksperter for å hjelpe deg i å gjøre en beslutning, om å kjøpe en byggetomt, falleferdig hus eller en ny og ferdigstilt villa. Hvert alternativ har fordeler og ulemper. Se mer

Renovere eiendom

Renovate property

Et team av erfarne arkitekter, ingeniører og utbyggere vil hjelpe deg. Det profesjonelle personalet vil hjelpe deg med å renovere, utstyre eller bygge fra begynnelsen etter dine ønsker og betingelser. Se mer

Rettshjelp

Legal assistance

Det er vanskelig for deg å finne pålitelig og faglig kvalifisert person, har vi valgt nettopp en slik for din sikkerhet, som vil gjøre dine beslutninger enklere og tryggere. Se mer

Top Kroatia byrå og agenter

Top Croatia agency and agentsDagens marked bilde av forvaltningen på kroatisk territorium, og som dekker kyststripen, som med sitt tilbud og allerede har møtt etterspørselen i stor grad påvirke de positive utviklingstrekk i eiendomsmarkedet i Kroatia, rikelig med ulovlig og uprofesjonelt etater. Slike byråer på jakt etter rask fortjeneste, ved hjelp av alle ulovlige midler i å kommunisere unngå avgiftspolitikk og på grunn av åpenhet av operasjoner, så det er ikke overraskende negativ oppfatning av det offentlige i årene som er opprettet i forbindelse med nettopp nevnte meglerkontorer som mange av sine kunder til en eller bedra, ved hjelp av deres signatur og tillit gitt til dem av falske presentasjoner og trusler gjentatte ganger bagatellisert verdien av eiendommen og ble senere videresolgt ulike interesse lobbyer, malpractice, uprofesjonelle og ulovlige.

Megler eiendomsmegling har kjempet mot disse og deres ilk byrå, varsling og varsling av den kompetente institusjon for urettferdig konkurranse og skader som oppstår som følge av sin virksomhet. Disse ekstra innsats er gjort på grunn av den profesjonelle holdningen til beskyttelse selgere, leietakere og kjøpere, for å sikre like konkurransevilkår, og dermed en normal og ryddig rammeverk for drift, uten skepsis, og frykt for verksemda og provisjoner. Uten frykt for svindel og bedrageri.

Top Croatia agency and agents 2

På grunn av de ovennevnte grunner, for å muliggjøre sin kundetilfredshet gjennom næringssamarbeid, en eiendomsmegler mye tid og økonomiske ressurser til å investere i sin egen visuelle bildet, som konsekvent skiller og i stor grad forskjellig fra andre etater, slik at kundene og fremtiden kunder av deres tjenester firmaet representativitet, gjennom sine nettsteder, det sentrale kontoret, så vel som profesjonelle, lisensiert og høyt utdannet team.

Vår hjemmeside, takket være vår IT-teamet som har festet oppmerksomhet til hver minste detalj, og tilbyr høy kvalitet grafikk og design løsninger, støttet av profesjonelle høyoppløselige bilder for hver eiendom du holder i en database, samt tilhørende bokstavelige beskrivelser og all nødvendig informasjon, skape en solid base for foreløpig utvalg av vårt byrå som kompetent til å tilfredsstille dine behov og oppfylle dine krav.

Vår sentrale kontor, som ligger i den mest attraktive beliggenheten i Split - Riva, gir inntrykk av eksklusivitet og kunder som kommer med informasjonen gir et annet perspektiv enn vanlig, mens i kombinasjon med profesjonell tilnærming til våre ansatte til hvert søk, problemer og løsninger hver kunde kan føle privilegert og absolutt velge våre tjenester.

Vårt team av unge, dyktige og vennlige eksperter som er tilgjengelig for våre kunder, sammen med våre partnere og kollegaer, konstant innsats muliggjøre etableringen av preget av tillit, trygghet og effektiv virksomhet beslutninger virksomhet samarbeid, reflektere over alle de involverte parter og i deres beste interesse.

Over 20.000 eiendommer

Over 20,000 properties

Med over 20 000 eiendommer, tror vi at vi kan etterkomme en forespørsel, takket være uovertruffen nettverk av samarbeidspartnere, private selgere og leietakere. Gjennom dette nettverket har vi tilgang til de beste eiendomsmegling som finnes på markedet i den mest fantastiske og de mest attraktive stedene i Kroatia. Se mer

Diskret salg

Discrete sales

Vi finner at skjønn salget er viktig som en form for aktivum beskyttelse og business bilde av vår klient leverandør, som ofte bestemmer bare for denne tjenesten, og dermed ønsker å ta deres eiendom, ikke annonsere generalisert salgsfremmende kanaler, men bare på vår side. Se mer

Top Kroatia agenter

Top Croatia agents

Medlemmer portal Croestate er av høyeste kvalitet byråer og agenter for mekling i eiendomssalg . Alt er sertifisert og lisensiert for eiendomsmegling mekling. Unngå ulovlig og uprofesjonelt etater. Se mer

Nyeste informasjon

Newest information

Informasjon og eiendomsdata er oppdatert på en daglig basis. Våre IT-spesialister legge inn nye data og informasjon som muliggjør deg den mest nøyaktig informasjon om eiendomsmegling ... Se mer


FAQ

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer.

1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia?

Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia.

2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang.

3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia?

Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa?

Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac.

5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia?

Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig.

6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet?

Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen.

7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det?

På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt. Det er unikt for hver person, kroatisk eller utlending, og brukes som unik identifikator i forskjellige offisielle poster.

8. Kan jeg betale i utenlandsk valuta når jeg kjøper eiendommer i Kroatia?

Alle utbetalinger av eiendommer må være i nasjonal valuta, som er HRK. Imidlertid vil enhver betaling i utenlandsk valuta bli konvertert til kuna.