Hrvatska, Ciovo - Apartmanska atraktivna kuća s pogledom na more
Dalmatinski otoci

Ref. : 2016/350, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:575.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Ciovo
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 292
Zemljište: 379
Broj soba: 10
Broj kupaonica: 10
Udaljenost od mora: 40 m

 

Samostojeća apartmanska kuća smještena na sjevernoj strani otoka Čiova, ukupne stambene površine od 292 m2 sa okućnicom od 379 m2. Posjeduje pogled na more i sedam parkirnih mjesta.

Nekretnina se sastoji od prizemlja i dva kata te je koncipirana na način da se na svakom katu nalaze po dva kompletno uređena i namještena apartmana, svaki sa pripadajućom terasom. U prizemlju se nalaze jedan jednosobni i jedan dvosobni apartman, dok na prvom katu su smještena dva dvosobna apartmana, te na drugom katu jedan jednosobni i jedan dvosobni apartman.

Objekt se nalazi na vrlo dobroj i mirnoj lokaciji te je udaljenost od plaže i mora svega 40 metara. Nekretnina je kvalitetno građena i održavana te se već dugi niz godina iznajmljuje turistički i bilježi odlične poslovne rezultate.

Vrlo zanimljiva prilika za investiciju jer se radi o lokaciji na atraktivnom otoku koji se izdvaja od ostatka obale upravo zbog blizine aerodroma, a obzirom na izgrađeni novi most sa Čiova te brzu prometnicu Trogir-Split, kao i autoput koji je cca 15 km udaljen, stoga je prometna povezanost izvanredna.

Svi potrebni sadržaji za život su u neposrednoj blizini kuće, kao i grad Trogir koji je udaljen svega nekoliko kilometara. Odličan izbor za kupca zainteresiranog za turistički posao, budući da kuća zbog svoje pozicije, te samog načina izgradnje nikad neće izgubiti na atraktivnosti.

Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.