Hrvatska, Ciovo - Jedinstvena vila smještena prvi red do mora
Dalmatinski otoci

Ref. : 2021/212, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:895.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Ciovo
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Najbolja ponuda
Opis:

Stambeni prostor: 210
Zemljište: 294
Broj soba: 5
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 4
Udaljenost od mora: 10 m

 

Zanimljiva vila smještena prvi red do mora, na samo nekoliko koraka od šljunčane plaže i kristalno čistog mora u mirnom području otoka Čiova.

Vila se prostire na 3 etaže + terasa za raznonodu i druženje:

- u podrumu se nalazi soba (konoba), prostor za teretanu te prostorija sa tehničkim uređajima za održavanje vile i spremište. Prostoru se pristupa unutarnjim stepenicama. - u prizemlju gdje je ujedno glavni ulaz u vilu smješten je prostrani dnevni prostor, kuhinja i blagavaonica, soba te kupaonica - na katu su smještene tri sobe sa vlastitim kupaonicama, svaka od soba nudi pogled prema moru odnosno kultiviranom vrtu. - na vrhu vile se nalazi terasa s koje se pruža panoramski pogled. Odlikuje se potpunom privatnošću skrivenom od svakog pogleda.

Vila je smještena na parceli od 300m2 i okružena je brižno održavanim mediteranskim vrtom, većim brojem terasa i kutaka za sunčanje, opuštanje i zabavu.

Bazen s grijanom morskom vodom kao i roštilj sa velikim kamenim stolom mjesta su predviđena za obiteljska druženja i okupljanja.

Postoji mogućnost vezivanja broda ispred vile. Objekt ima privatni parking.

Vila ima odličan položaj zaštićen od buke i prometa. Nalazi se samo 5 km od Zračne luke Split, 2 km od Trogira i 20 km od Splita. Oba grada su uvrštena na popis UNESCO-vih kulturnih znamenitosti.

Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.