Hrvatska, Sibenik - Kuća / vila, mediteranski stil, prvi red do mora
Dalmatinska obala

Ref. : 2022/35, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:995.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Sibenik
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Garaža
  • Parking
  • Moderno
Opis:

Stambeni prostor: 390
Zemljište: 520
Broj soba: 6
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 3
Udaljenost od mora: 5 m

 

Ova lijepa kuća nalazi se u između Primoštena i Šibenika.
Kuća se sastoji od 3 apartmana.
U suterenu se nalazi garaža i odvojeni mali studio apartman.
U prizemlju se nalazi luksuzni jednosoban stan, ukupne površine od 110 m2, koji se sastoji od jedne spavaće sobe, kuhinje s velikim dnevnim boravkom i blagovaonicom, izlaz na veliku terasu s pogledom na more.
Na prvom katu nalazi se velika dva dućan stan sa ukupno 6 spavaćih soba, kuhinje, dnevnim boravkom i blagovaonicom, WC-a, i Amazin pogledom na more.
Cijela parcela je ograđena.
Vila ima pristup autom, 2-3 parkirna mjesta, lijepo kultivirani vrt s mediteranskim biljkama, nekoliko dalmatinskih borova koji nudi prirodni hlad u vrućim ljetnim danima.
Iz vrta postoji izravan pristup na plažu, bez ceste između.
Zračna luka u Splitu je 40 km daleko.

Opis lokacije
Šibenik (Croatian pronunciation: [ʃîbeniːk]) is a historic town in Croatia, located in central Dalmatia where the river Krka flows into the Adriatic Sea. Šibenik is a political, educational, transport, industrial and tourist center of Šibenik–Knin County.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.