Hrvatska, Split - Meje, 15 luksuznih apartmana u novogradnji na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2015/47, Apartman Prodano

Prodajna cijena:464.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Split
PRODANO!
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Garaža
  • Parking
  • Luksuzna
  • Novogradnja
Opis:

Stambeni prostor: 104
Broj soba: 3
Broj kupaonica: 2

 

Na zapadnom dijelu grada, u elitnoj gradskoj četvrti Meje, započeta je izgradnja luksuznih stanova. U bloku zgrade A ,B i C ima 15 stanova. Stanovi u bloku A i B su dostupni na prodaju. Na svakom katu nalazi se po jedan stan. Na prodaju su dostupni trosobni stanovi koji se sastoje od ulaznog dijela, hodnika, kuhinje sa blagovaonicom, dnevnog boravka, loggi-e, tri spavaće sobe te dvije kupaonice. Svakom stanu pripadaju 2 garažna mjesta. Planirani rok za useljenje je 9. Mjesec 2017. godine.

Svi apartmani imaju pogled na more.
- potpuno klimatizirani, uključuje i centralnu pripremu za toplu vodu putem dizalice topline “DAIKIN all in one”.
- površinsko podno grijanje svih soba i dodatno električno podno grijanje kupaonica, proizvod DANFOS.
- vanjski prozori su od njemačkog proizvođača Schüco - aluminij s troslojnim low-E staklom punjenim argonom.
- Pregradni zidovi od opeke
- Zgrada je opremljena dizalom, proizvod Thyssen-Krupp.
- Zgrada je energetskog razreda A (zelena gradnja). Fasada s 12 cm debelom izolacijom proizvođač STO.

Opis lokacije
Split
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian. Spread over a central peninsula and its surroundings, Split's greater area includes the neighboring seaside towns as well.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.