Hrvatska, Zadar - Kuća/vila, na prodaju, grad Zadar
Dalmatinska obala

Ref. : 2016/186, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:520.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Zadar
Prednosti:
  • Garaža
  • Novogradnja
  • Moderno
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 324
Zemljište: 480
Broj soba: 4
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 5
Udaljenost od mora: 150 m

 

Kuća/vila, lijepa novogradnja, smještena u nizu kuća u mirnom i ugodnom okruženju u Zadru, koja se prostire na 324 m2 stambenog prostora, uz 480 m2 okućnice.

Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i dva kata. U podrumu se nalazi prostor predviđen za saunu/teretanu, crna kuhinja sa vinotekom, te mali wc i prostor za praonicu rublja. Na prizemlju se nalazi radna soba, dnevni boravak, kuhinja, kupaonica te dupla garaža za 2 automobila. Prvi se kat sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice, te dvije spavaće sobe sa en-suite kupaonicama. Na ovom katu se također nalazi i prostrana natkrivena terasa. Na drugom katu se nalazi manji sanitarni čvor, prostor predviđen za manju kuhinju te velika terasa.

Kuća je kvalitetno građena, ugrađeno je podno centralno grijanje za sve sobe, skupa sa ugrađenim radijatorima, a za izolaciju je korištena kamena vuna debljine 8 cm. Osim spomenutog stambenog prostora i garažnih parking mjesta, na okućnici ima dovoljno prostora za izgradnju bazena ili dječjeg igrališta. Kuća je udaljena od mora svega 150 metara.

Opis lokacije
Zadar
Zadar (Croatian pronunciation: [zâdar]; see other names) is the 5th largest city in Croatia situated on the Adriatic Sea. Zadar is a historical centre of Dalmatia as well as the seat of the Roman Catholic Archdiocese of Zadar. Zadar is a city with rich history dating from prehistoric times to present days.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.